Cumartesi, Nisan 20, 2024

Müzik ve Su Geçirmemezlik Sony Walkman NW-WS413

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony‘nin yeni “walkman” adında duyurulan kulaklıkları su geçirmez yüzeyi ile ön plana çıkarken, müzikten vazgeçmek istemeyen kişilere özel her türlü koşullara ayak uydurabilecek türde bir kulaklık diyebiliriz. Su geçirmeyen yüzeyi ile Sony Walkman NW-WS413‘ün teknik detayları ve özellikleri haberimizde.

Sony Walkman NW-WS413 Neler Sunuyor ?

Bilirsiniz, teknolojik ürünler ile suyun pek arası yoktur. Çünkü ıslak zemin, tuzlu su ve nemli bölgeler her zaman elektronik ürünler için birer tehlike arz ederler. Bir diğer derdimiz ise terdir. Yine kulaklıkları eskite bilecek en önemli faktörler arasında yer alırlar. Ancak Sony, yeni üretmiş olduğu Walkman modeli ile tüm bu sorunların üstesinden gelebilecek özellikler ile kulaklığını donatmış durumda.

sony-walkman-kulaklik-2
2 Metreye Kadar Sorunsuz

Kablolar ile uğraşmaya gerek kalmadan ve aşınmayı dert etmeden taka bileceğimiz türde olan Walkman NW-WS413 dışarıdan bakıldığında bir kulaklık gibi görünse de, aslında o bir MP3 çalar. Tasarım bakımından gayet sportif ve diri duran modelde üç farklı renk seçeneği de bulunuyor. Sony Walkman NW-WS413 modeli 45 derece ile -5 derece aralarında verimli olarak çalışırken, 2 metre derinliğe kadar 30 dakika boyunca tuzlu suya dayanabiliyor. Aynı zamanda tozdan, kumdan ve darbelerden kolay kolay etkilenmiyor.

Kulaklığın teknik kısımlarına göz atacak olursak eğer, hem IP65 hem de IP68 sertifikaları ile piyasaya sürülen Walkman NW-WS413 modeli aktif bir yaşamı destekleyen özelliklere sahip. Ortam sesi modu ile kulaklığın sol ve sağ tarafında yer alan mikrofon ile dış sesi alıp sizinle paylaşıyor. Yani arkadaşlarınız ile birlikteyken veya kalabalık bir ortamdayken, hem müzikten hem de ortamdaki sesten ayrılmadan vakit geçirebilmek mümkün.

sony-walkman-kulaklik-yesil-2
3 Dakikalık Şarjda 60 Dakika Kesintisiz Müzik

NW-WS413 modeli 32 gram ağırlığa sahip olduğu gibi, içerisinde yer alan pili ile 12 saat boyunca müzik dinleme keyfi sunuyor. Bir diğer önemli özellik ise 3 dakikalık şarj ile 60 dakika boyunca performans elde edilebiliyor. Yazımızın sonlarına doğru gelirken bir özelliğinden daha bahsetmemiz gerekli. Sony Walkman NW-WS413 modelinde 4 GB‘lık bir hafıza bulunuyor. Aynı zamanda USB’den bilgisayara bağlandıktan sonra “sürükle-bırak” yöntemini kullanarak kolayca müziklerinizi atabiliyorsunuz.

sony-walkman-kulaklik
Sony Walkman NW-WS413 Alınır mı ?

Şuanda bu cihazın piyasa satış fiyatı 229 TL‘den başlayan fiyatlar ile teknoloji marketlerde ve internet sitelerinde yer alıyor. NW-WS413‘te beğenmediğimiz tek nokta ise depolama alanının sadece 4 GB ile sınırlandırılmış olması oldu. Ayrıca Sony bu kulaklıkları tanıtırken yüzen elemanları koymuş. Ancak yüzerken müzik dinlemenin nasıl bir fantaziye yol açacağını hiç düşünmedik açıkçası.

O yüzden bu kulaklık ile birlikte biraz ortada kaldık diyebilirim. Sadece spor yapmayı ve müzik dinlemeyi çok seven kullanıcılar için önerilebilir. Yoksa günlük hayatta kullanılabilecek türde bir kulaklık değil.

Sony-Walkman-NW-WS413
Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

6 YORUMLAR

    • Ben senelerdir havuzda yüzerken de bisiklete binerken de kullanıyorum, sapasağlam ve çok memnunum. Şimdi denize dayanıklı modelinin peşindeyim. O versiyonunda deneyimleyenler olduysa not edebilir mi?

  1. Bu ürün bozulursa satın aldığınıza pişman olursunuz. Sony ürün elimde yok bahanesiyle ürün değişimi yapmaz para iadesine mecbur bırakır sizi. Bir üst neslini almak istersiniz 470 liradır fiyat farkı vermeniz gerekir. Normalde elinde olan bir üst modeli ile değişmesi gerekir ürünü ama müşterisini insan yerine koymaz ilgilenmez. Başınıza geldiğinde anlarsınız. İyi dinlemeler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler