Perşembe, Nisan 18, 2024

NBA 2K17’nin İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

2K Games tarafından geliştirilen popüler basketbol oyunu NBA 2K serisi bu sefer Visual Concepts firması ile birlikte anlaşarak geliştiricilik ve yayımcılığını üstlendi. Bu sene tanıtılacak olan NBA 2K17‘nin ilk tanıtım videosu da yayınlandı. Yapımcıdan beklenen video hakkında detaylar ve oyun hakkında yenilikler haberimizde.

Fiziksel Çeşitlilik Hat Safhada

Geçtiğimiz senelerdeki NBA 2K serisi oyunlarda ne yazık ki seyircileri, grafikleri ve oyuncu modellemelerini net bir şekilde göremiyorduk. Oyuncular da bu konu hakkında firmaya pek çok talepte bulundular. Bu talepler işe yaramış olacak ki, bu sene yayınlanan NBA 2K17 oyununda seyirciden tutun oyuncuların modellemelerine kadar pek çok detayı görebiliyoruz. Yeni yayınlanan tanıtım videosunu izleyecek olursanız sporcuların gövde, kol, bacak ve genel fizik yapıları üzerinde epey bir uğraşıldığını fark edebiliyorsunuz.

Ayrıca oyun içerisinde kendi karakterinizi oluşturup aynı fiziksel çeşitlilik ile NBA 2K17‘yi oynayabilmek mümkün. Oyuncuların yüzlerinde gözle görülür geliştirmelerin olduğu ve yüzdeki istenmeyen siyah lekelere kadar tüm detaylar aktarılmış.

Birazdan aşağıda izleyeceğiniz tanıtım videosunda 2016 ABD Basketbol takımı ile 1992 ABD Rüya Basketbol takımı karşı karşıya geliyor. Bu video NBA 2K17‘nin ilk tanıtım videosu olduğu için çok fazla detaydan bahsedilmemiş. NBA 2K17, 20 Eylül tarihinde PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 platformları için çıkacak.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler