Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Need For Speed Unbound Duyuruldu! İşte Yeni NFS

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA Games’in yeni NFS oyunu Need For Speed Unbound için tanıtım tarihini açıkladığını duyurmuştuk. Sosyal medya hesaplarından da bir geri sayım başlatılmıştı.

Beklediğimiz gibi oldu ve Criterion Games tarafından geliştirilen yeni NFS oyunu için duyuru yapıldı.

Need For Speed Unbound Nasıl Bir Oyun Olacak?

Yeni NFS oyununda özlediğimiz bir yapı karşımıza çıkacak. Yeni oyunda detaylı sokak yarışlarını göreceğiz. Tabii ki sokak yarışına odaklanan bir oyun olacağı için polis kovalamacalarıyla da karşı karşıya kalacağız.

Bir nevi seri özüne dönecek ve sokak yarışçılığının ruhunu yansıtacak diyebiliriz. Burada modifiye sistemine önem verileceği de söylendi. Çok detaylı modifiyeler ve araç özelleştirmeleri olacak.

Hem kozmetik olarak hem de teknik açıdan detaylı olarak özelleştirmeleri yapabileceksiniz. Üstelik sadece oyunda değil karakterlerde de özelleştirmeler yapmak mümkün olacak. Karakterlerde ne kadar detaylı özelleştirmeler olacağını ise bilemiyoruz.

Oyunda yer alacak olan araçlara gelince, şu an için paylaşılan listelere göre yapımda 143 adet araç göreceğiz. EA Games’in söylediğine göre araçlar, şimdiye kadar ki en gerçekçi araçlar olacak. Grafikler konusunda iddialı bir bekleyiş var.

Need For Speed Unbound

Oyun konusunda merak edilen bir başka kısım ise çizgi roman tarzı grafiklerin olup olmayacağı. Paylaşılan tanıtım videosunda özellikle ara sahnelerde çizgi roman tarzı grafiklerin olduğu gözüküyor. Ama bu sadece video için mi yapıldı yoksa oyunda da benzer bir yapı mı olacak bilemiyoruz.

Şimdilik bu kadar bilginin açıklandığı oyunun 2 Aralık 2022 tarihinde çıkış yapacağı da duyuruldu. Ayrıca yapımın PC ve yeni nesil konsollara geleceği de açıklandı. Yani konsol kısmında sadece PS5 ve Xbox Series modelleri için gelecek bir oyun göreceğiz.

Need For Speed Unbound için yeni detaylar açıklanmaya devam ettikçe bilgi vereceğiz. Şimdilik paylaşılan tanıtım videosuyla sizi baş başa bırakalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler