Cumartesi, Nisan 20, 2024

Nemesis sistemli Middle-Earth: Shadow of War çıkış tarihi netleşti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Shadow meraklıları uzun zamandır bu günün gelmesini bekliyordu. Gün bugündür ahali! Middle-Earth: Shadow of War geçen hafta sızdırılmış ve videosu yayınlanmıştı. Şimdi ise oyunun resmi olarak çıkış tarihi kesinleşti. PC kullanıcılarına da ayrıca bir müjde var.

 

Shadow of War neler sunuyor ?

Oyunun birazdan aşağıdan yayınlanan trailer videosunu izleyeceksiniz. Biz sizden önce izlediğimiz için ufak tefek gözümüze takılan noktaları sizlerle paylaşmak istedik. Öncelikle Shadow of War’da Nemesis sistemi yer alacak. Aynı zamanda Sauron ve Nazgul gibi ölümcül düşmanlar kol gezmeye devam edecek.

Oyun bir kere devasa harita değişikliklerine sahne olmuş. Shadow of War dünyasına giriş yaptıktan sonra attığımız her adıma ayrıca dikkat etmemiz gerekecek. Zira her yanımız düşmanlar ile kaplı hocalar.

Ufak bir not: Oyun içerisindeki grafiklerin geliştirildiği ve konuşmaların birebir taklit edilebildiği göze çarpıyor. Bu da Shadow of War‘ın önceki serisine göre çok daha iyi tutulacağını ve satılacağını şimdiden bizlere bildiriyor. Dikkat edin, videoyu izlerken kendinizi kaptırmayın.

middle earth shadow of war video

 

Hangi platformlarda yayınlanacak ?

Shadow of War oyunu Ağustos ayında aramızda olacak. Kesin çıkış tarihi ise 22 Ağustos olarak belirlenmiş. Bu kez çok daha güçlü ve azılı düşmanların karşısına çıkacağımız çılgın sınavda farklı bir dünya bizi bekliyor.

Oyun PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için aynı gün yayında olacak. Steam satış fiyatları konusunda ise net bir bilgi henüz yok. Shadow of War‘ın efsane trailer videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler