Cumartesi, Nisan 20, 2024

NEO: The World Ends with You Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

SQUARE ENIX bugün, aksiyon rol yapma oyunu NEO: The World Ends with You yayınlanacağını duyurdu.

Oyun, 27 Temmuz 2021 tarihinde PlayStation 4 ve Nintendo Switch için çıkış yapacak.

maxresdefault 5

Neo: The World Ends with You başrolde Rindo ve Tokyo’daki Shibuya’nın stilize edilmiş bir versiyonunu keşfeden yeni bir karakter kadrosu. Bir lise öğrencisi olan Rindo, kendisini hayatta kalmak için bir ölüm kalım savaşı olan Reaper’s Game’de tuzağa düşürülür.

Sınıf arkadaşı Fret, üniversite öğrencisi Nagi ve (orijinal TWEWY’de orakçı olarak görünen) gizemli psişik Minamimoto, görevinde oyunun ana karakterine katılıyor . Toplu olarak, Kötü Twister olarak bilinirler.

Tokyo’nun Shibuya semtinde geçen The Wicked Twisters adlı bir sokak ekibinin parçası olan Rindo adlı bir karakteri oynuyorsunuz. Senin işin, ruhunu kurtarmak için bir hafta süren bir yarışma olan “uğursuz Reapers ‘Oyunu” nun arkasındaki gizemleri ortaya çıkarmak. İlerledikçe, diğer ekipleri alacaksınız ve bu süreçte Shibuya ve Shinjuku Reapers ile ilgileneceksiniz.

İlk oyunda olduğu gibi, oyuncular savaşta saldırı mekaniklerini değiştiren parti üyelerine pimler atayacaklar. Neo‘da, savaş sırasında birden fazla parti üyesini kontrol edebileceksiniz ve her takım arkadaşı, özel bir saldırıyı serbest bırakmak için etkinleştirilebilen mevcut 300 iğneden birini tutacak.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler