Cuma, Mart 29, 2024

Netflix Games Artık iOS için Kullanılabilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pilot bölgeler olarak İspanya, İtalya ve Polonya bölgelerindeki Netflix abonelerinin ve ardından küresel olarak Android kullanıcılarının erişimine sunulan Netflix Games, artık iOS kullanıcılarının erişimine açıldı. Nihayet iOS/iPadOS kullanan Netflix aboneleri ücretsiz olarak Netflix Games servisine erişim sağlayabilecekler.

Şu anda Netflix Games’e ait beş adet mobil oyunu mevcut, Android kullanıcıları ile birlikte iOS kullanıcılarıda aşağıda listelenen Netflix Games oyunlarını oynayabilir:

  • Stranger Things: 1984
  • Stranger Things 3: The Game 
  • Shooting Hoops
  • Card Blast
  • Teeter Up

Netflix Games kütüphanesine yeni oyun ekleniyor:

Önceki Netflix Games haberimizde şirketin şu anda sınırlı sayıda yapımlarının olduğunu belirtmiştik fakat şirket gelecek aylarda Hextech Mayhem isimli yeni bir oyunun kütüphaneye dahil edileceğini belirtmişti.

Hextech Mayhem, 16 Kasım itibariyle Nintendo Switch ve bilgisayar platformlarında piyasaya sürülecek olan League of Legends temalı bir oyun. Bu iki platformda piyasaya sürüldükten sonra yakın bir zaman diliminde Netflix Games kütüphanesine dahil edilecek fakat Riot Games konu hakkında net bir tarih vermedi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler