Cuma, Mart 29, 2024

Netflix Üyelik Fiyatlarına Zam Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Televizyonun yeni hali olarak görülen ve birçok ülkede ciddi kullanıcı sayılarına ulaşan Netflix, ülkemizde dahil 20 Avrupa ülkesinde abonelik ücretinde artışa gitti.

Normalde 15.99 TL fiyat etiketine sahip olan temel paketin fiyatı 17.99 TL, 27.99 TL olan aylık standart üyeliğin fiyatı 29.99 TL ve son olarak ise 39.99 TL fiyat etiketine sahip olan özel paketin fiyatı ise yeni fiyatlandırma ile beraber 41.99 TL oldu. Yapılan yeni bu zamlar bugün itibariyle geçerli olacak.

Yani Netflix Temel, Standart ve Özel paketlerine 2 TL’lik bir zam ücreti yansıttı. Neftlix’in geçtiğimiz mart ayında test etmiş olduğu yeni fiyatlara göre yapılan bu yeni zammın daha uygun olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

5d0b09f77152d822c4b96039

Netflix yaptığı açıklamada: “Dünya genelinde yaratıcı topluluklarla birlikte çalışıyor, nitelikli yapım ve filmlere odaklanıyoruz. Hem yeni dizi ve filmlere hem de ürünümüzü geliştirmeye yönelik gerçekleştirdiğimiz ciddi yatırımlar nedeniyle zaman zaman üyelik ücretlerimizi yeniden düzenliyoruz. İçeriklerimizi mümkün olduğunca çok sayıda kişinin izleyebilmesi için fiyat değişikliğini minimumda tutmaya özen gösterdik”. ifadelerini kullandı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler