Cumartesi, Nisan 20, 2024

Nintendo CEO’su, Yeni Switch Modelini Yakın Zamanda Beklemediğini Söyledi

Paylaş

silkroad gaminggentr

2018 yılından beri her yıl olduğu gibi, 2021 yılına da yeni bir Switch Pro lansmanının geleceği söylentileri ile başlıyoruz. Nintendo bu sefer duruma erken yanıt verdi ve yakın zamanda bir duyuru beklemememiz gerektiğini belirtti.

Nintendo’nun son mali kazanç görüşmesi sırasında, şirketin CEO’su Shuntaro Furukawa’ya yeni bir Switch modeliyle ilgili bazı söylentiler soruldu ve Furukawa, yakın zamanda yeni bir Switch modelini duyurmayı planlamadıklarını söyledi.

nintendo switch ceosu yeni bir switch modelinin yakin zamanda gelmeyecegini soyledi 1

İlginç bir şekilde, buradaki cevap geçen seneye göre değişiklik gösterdi. Furukawa’ya geçen yıl benzer bir soru sorulduğunda, yeni bir Switch için hiçbir planın olmadığı belirtilmişti. Bu sefer ise, yakın zamanda bir şey beklenilmemesi gerektiği ifade edildi.

nintendo switch ceosu yeni bir switch modelinin yakin zamanda gelmeyecegini soyledi 2

Bunu göz önünde bulundurarak, Nintendo’nun dahili olarak yükseltilmiş bir Switch ile ilerlemesi mümkün görünüyor, ancak henüz bu açıklanmayacaktır. Bu yıl, Nintendo Switch dördüncü yılını dolduruyor ve devam eden üçüncü taraf desteğinin devam etmesi için, daha fazla geliştiricinin dikkatlerini Xbox Series X ve PlayStation 5 konsollarına çevirmesinden ötürü bir donanım yükseltmesine ihtiyaç duyacakları muhtemel görünüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler