Cumartesi, Nisan 20, 2024

Nintendo Switch için Dying Light Platinum Edition Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dying Light 2 Dying 2 Know canlı yayınında ilk kez tanıtıldıktan sonra, Dying Light‘ın Platinum Sürümü Nintendo Switch için internete sızdırıldı. Polonya merkezli web sitesi ppe.pl‘ye göre, Dying Light Platinum Edition bu Ekim ayında 49.99 € fiyat etiketi ile birlikte Nintendo Switch oyun konsollarına gelecek. Oyunun fiziksel kopyaları ayrıca bir harita, hayatta kalma rehberi ve çıkartmalarla birlikte gelecek.

Nintendo Switch için özel olan sürüm, yalnızca konsol veya bilgisayar sürümlerinin düz bir bağlantı noktası olmaktan ziyade, HD rumble, cayro hedefleme, hareket kontrolleri, dokunmatik ekran desteği ve hatta yerel işbirliği gibi konsolların en iyi özelliklerinden de faydalanıyor olacak.

Dying Light Switch 200721 1200x675 1
Nintendo Switch için Dying Light Platinum Edition Ortaya Çıktı! 2

Nintendo Switch’in alacağı Dying Light’ın Platinum Sürümü, Dying Light için yayınlanan dört ana DLC’nin tümünü ve ayrıca tarzınızı dilediğiniz gibi yansıtabilmeniz için on yedi cilt paketini de barındıracak. Techland henüz Nintendo Switch için Dying Light Platinum Edition’ı resmi olarak duyurmadı, bu nedenle henüz kesin bir çıkış tarihi onaylanmadı.

Techland’in geliştirdiği oyun serisindeki bir sonraki oyunu Dying Light 2, bilgisayar platformunun yanı sıra mevcut ve yeni nesil oyun konsolları için 7 Aralık’ta piyasaya sürülecek. Dying Light 2 için bir Switch sürümüne dair resmi açıklama yok ancak Techland’in Nintendo’nun avuçiçi oyun konsolunu unutmadığı bariz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler