Pazar, Ekim 6, 2024

Nothing CMF Phone 1 Tanıtıldı! Fiyatı ve Özellikleri

Sızıntılarıyla adından söz ettiren Nothing CMF Phone 1 sonunda duyuruldu. Özellikle tasarım ayrıntılarıyla dikkat çekecek olan telefonun, farklı kişiselleştirme özellikleri de çok konuşulacak. Hiç zaman kaybetmeyelim ve bu yeni cihazın özellikleriyle fiyatını bir değerlendirmeye alalım.

Nothing CMF Phone 1 ile Yeni Bir Dönem

Amiral gemisi bir akıllı telefon kadar güçlü bir modelle karşı karşıya değiliz. Ama tasarım anlamında bakacak olursak, telefonun kesinlikle sektörde fark yarattığını söyleyebiliriz. Marka bu kez arka kısımda şeffaf bir kapak kullanmamış. Bunun yerine arka kısımda değiştirilebilir renkli kapaklar kullanılmış.

Kullanıcılar 4 farklı renk üzerinden kapakları değiştirebiliyorlar. Ayrıca bu kapak tasarımıyla beraber çeşitli kişiselleştirmelere de yer veriliyor. Kapağın alt tarafında yer alan soketi kullanarak telefona askı aparatı takabiliyor ya da taşınabilir şarj aletini bu kısma bağlayabiliyorsunuz.

Nothing CMF Phone 1

Nothing CMF Phone 1 Teknik Özellikler Konusunda Nasıl?

Telefonun teknik özellikleri de dikkat çekici. Başta söylediğimiz gibi evet bir amiral gemisi model akıllı telefon değil ama sınıfı için gayet iyi özelliklere sahip bir model. Burada tabii ki ilk dikkat çeken bölüm işlemciler. MediaTek Dimensity 7300 5G serisi işlemciler kullanılmış.

Söz konusu işlemci 8 çekirdek ve 2,5 GHz hızlara kadar ulaşabiliyor. Ayrıca 4 nm üretim sürecinden de geçildiğini söylemek lazım. İşlemcinin yanında 8 GB RAM fiziksel RAM ve buna ek olarak 8 GB sanal RAM ile 16 GB toplam RAM sunuluyor.

BENZER:  Stok Dayanmaz! Huawei Nova 12 Modelleri Duyuruldu

Nothing CMF Phone 1

Gelelim ekran kısmına. Yeni akıllı telefon ekran kısmında 6.67 inçlik Super AMOLED bir panel sunuyor. 120 Hz yenileme hızına sahip olan ekranın tepe parlaklık değeri ise 2000 nit seviyesinde. Ekran çerçevelerinin düz panel tipinde olduğunu da eklemek lazım.

Fiyata geçmeden önce son olarak kamera özelliklerini de sizlerle paylaşalım. Kamera kısmında 50 MP değerinde Sony arka kameraya yer verilecek. F/1.8 diyafram açıklığında olan kamera 79 derece görüş açısına sahip. İkinci bir derinlik sensörü de var ama telefonun tek kameralı olduğunu belirtelim. Yine ön kısımda da artık standart haline gelen selfie kamerası yer alıyor.

Tüm Teknik Özellikler Özet

  • Ekran: 6.67 inç Super AMOLED 395ppi
  • İşlemci: MediaTek Dimensity 7300 5G
  • RAM: 8 GB + 8 GB
  • Pil: 5000 mAh 33W hızlı şarj
  • Kamera: 50 MP f/1.8 diyafram açıklığı + 16 MP ön kamera

Nothing CMF Phone 1 Fiyatı Nasıl?

Telefonun fiyatı uygun tutulmuş. Lansmanda açıklanan fiyat 199 dolar. Aynı seviyede rakiplerle karşılaştırıldığı zaman fiyatın uygun olduğunu söyleyebiliriz. Ama tabii ki Türkiye fiyatlarının ne olacağı soru işareti. Ayrıca henüz telefonun Türkiye’de satışa çıkma durumu da netlik kazanmış değil.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler