Pazartesi, Mayıs 6, 2024

Nothing Phone 3 için Geri Sayım Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Benzersiz tasarımlı bir akıllı telefon. Nothing Phone serisini tanımlamak istesek, bu ifade uygun olur diye düşünüyorum. Zira markanın akıllı telefonları rakiplerine göre çok daha özgün tasarımlarla geliyor. Özellikle arka kapak tasarımında telefonların şeffaf yapı ile kendini gösterdiğini görüyoruz. Marka gelen tepkilerden de memnun olmuş olacak ki serinin devam akıllı telefonu Nothing Phone 3 için de hazırlıklar başladı.

Nothing Phone 3 Ne Zaman Çıkış Yapacak?

Son sızıntılara göre yeni akıllı telefon A015 model numarasına sahip olacak. Telefonda kod adı olarak ise “Tetris” kod adı kullanılacak.

Yine aynı sızıntılara göre yeni model için tanıtım tarihi konusunda da sürprizler olmayacak. Seri Temmuz ayında karşımıza çıkacak ve hemen sonrasında da satışlar başlayacak.

Teknik özellikler açısından ise şimdilik çok net bilgiler yok. Sızıntılarda yer alan tek detay seride kullanılacak olan işlemcinin Snapdragon 8s Gen3 işlemcisi olacağı detayı. Bu akıllı telefonda amiral gemisi işlemciye çok yakın bir performans sunan, yapay zeka özelliklerine sahip bir işlemci yer alacağı anlamına geliyor.

Nothing Phone 3

Söz konusu akıllı telefonun fiyatı ve Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı konuları da şu an için sır perdesi olarak kalmış durumda. Markanın Türkiye operasyonları kapsamlı bir şekilde devam ediyor ve yeni modeller çok daha hızlı satışa çıkmaya başladı ama Nothing Phone 3 modeli için de aynı durum geçerli olur mu bilemiyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler