Pazar, Eylül 8, 2024

Nubia Red Magic Telefonda Oyun Severlere Uygun Olarak Geliyor!

Paylaş

Henüz ülkemizde satılan Çin merkezli ZTE’nin ürettiği Nubia çıkardığı yeni modelinde arka kapakta yer alan ışıklandırmalar ile telefonda oyun oynamayı sevenlere daha eğlenceli bir deneyim sunmak amacı ile piyasaya sürülüyor.

 

NubiaRed Magic  6 inç, 2160 x 1080 çözünürlükteki ekranı ile büyük ekran da oyun deneyimi sunmakta. Qualcomm Snapdragon 835 işlemci her ne kadar geçen sene çıkmış bir işlemci olsa da her hangi bir performans sorunu  yaşatmayacağını düşünüyorum.Diğer özellikleri ise 8GB’a kadar RAM ve yüksek kaliteli modelde 128GB’a kadar saklama kapasitesi ile sunulmakta. Ayrıca maliyeti biraz daha uygun  6GB RAM ve 64GB depolama özelliği olan bir modelde mevcut .

BENZER:  Realme 12 4G Duyuruldu: Kameraları Yine Bildiğimiz Gibi

nubia red magic titulka - PC Hocası

Kamera , 24 megapiksel arka kamera ve 8 megapiksel ön bakan bir lens bulunmakta. 3.800mAh kapasiteli bataryası ile bu anlamdaki rakipleri ile rekabet edebilecek düzeyde olduğunu göstermekte.

Fiyatı ve Çıkış Tarihi

25 Nisan’da, piyasaya sürülecek olan NubiaRed Magic 2,499 yuan (yaklaşık 397 dolar) ve yüksek seviye sürüm için 2.999 yuan (yaklaşık 477 dolar) dan başlayacağı duyuruldu. Ayrıca erken satın almak isteyenler için  399 dolardan ön siparişe çıkmış durumda.

 

silkroadgaminggentr
İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler