Salı, Nisan 16, 2024

NVIDIA GeForce Partner Programını Sonlandırdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA tarafından uzun süredir oyuncuları yönlendirme, ne aldıklarını bilme ve net seçim yapabilmelerini sağlamak amacı ile yürüttükleri GeForce Partner Programını sonlandırdığını açıkladı. NVIDIA‘nın resmi web sitesinden de duyurular yapılırken, detaylar gelmeye devam ediyor.

NVIDIA GeForce Partnerlik Programı Neydi?

GPP olarak adlandırılan ve GeForce Partners Program adı altında pek çok projeye imza atan NVIDIA, şimdi bu programı kapatarak ilerlemeye devam edecek. Resmi web sitelerinden de yaptıkları açıklamada; “Son zamanlarda GeForce Partner programımız hakkında çok şeyler söylendi. Söylentiler, varsayımlar ve güvensizlikler niyetin çok ötesine geçer. Farklı ve yanlış mücadele etmekten ziyade, programı iptal etmeye karar verdik.

NVIDIA, oyuncular için en yeni teknolojileri hazırlıyor. Hayatımızı da onlara adadık. İşimizi çılgınca yoğun bir düzeyde yapıyoruz. Geleceği icat etmek ve inanılmaz bir şekilde NVIDIA teknolojisinin ilerlemesini sağlamak için milyarlarca dolar yatırım yapıyoruz. Bu işi yapıyoruz çünkü oyuncuların bunu sevdiğini ve taktir ettiğini biliyoruz. Bu programda oyuncular en iyi GPU teknolojilerine sahip olmak istedikleri için, GPP ile birlikte amaç oyuncuların bu teknolojiyi yakından almasını sağlamaktı.

GPP ile iş ortaklarımıza ürünlerini kristal netliğinde markalamalarını istedik. GPU seçimi her zaman için bir oyun platformunu büyük ölçüde tanımlar. Yani GPU markası açık bir şekilde şeffaf olması gereklidir. Tekno – jargonun arkasına gizlenmiş bir GPU olarak değil.

Yine de bugün PC oyunlarına inanılmaz ilerlemeler sağlayabilmek için yaptığımız süper heyecan verici çalışmalardan kaçınmak için GeForce Partner Program‘ı fişten çekiyoruz.” denilerek resmi web sitelerinde açıklamalarına yer verildi.

nvidia partner program 002

İşin Özeti

NVIDIA‘nın yaptığı bu açıklamaya bakacak olursak, firma teknolojilerini geliştirmek ve hızlı adımlar atabilmek için iş yoğunluğunu diğer tarafa aktarmak istiyor.

GeForce Partner Programını da bu yüzden rafa kaldırarak konsantre olmanın peşinde. Eğer işin içerisinde sizde de farklı durumlar yoksa, yorumlarınızı da bekliyorum.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler