Salı, Ekim 22, 2024

NVIDIA nKreatif Yarışmasını Kazanan İsim Açıklandı

NVIDIA, hayal gücünün ve yaratıcılığın önemini sık sık vurgulayan teknoloji devlerinden biri. NVIDIA tarafından geliştirilen, kullanıcıların yaratıcılığı ve hayal gücünü yansıtmasına olanak sağlayan teknolojiler bir yana, firmanın bu konuya dikkat çekmek adına çeşitli etkinlikler düzenlediğini de biliyoruz. En son hayal gücünün sınırlarını zorlamak isteyen sanatçılar için nKreatif yarışması düzenlendi.

Birbirinden iddialı isimlerin katıldığı ve yaratıcılığı vurgulayan eserlerin sergilendiği nKreatif yarışmasının ikinci perdesi de tamamlandı. Etkinlik kapsamında en yaratıcı bulunan çalışmayı sunan sanatçı ise NVIDA tarafından sunulan büyük ödülün sahibi oldu.

NVIDIA nKreatif Yarışmasının Kazananı Batuhan Köksal Oldu!

18 yaşını tamamlamış ve hazırladığı eseri paylaşmaya rıza gösteren herkesin katılabileceği nKreatif yarışmasına, ilgi de epey yoğun oldu. “Dream Space” teması üzerinden düzenlenen yarışmaya tam 106 sanatçı katılım gösterdi ve 3D eserlerini sergiledi.

NVIDIA nKreatif
NVIDIA nKreatif Yarışmasını Kazanan İsim Açıklandı - PC Hocası

Dijital sanat çalışmalarıyla, uluslararası çağdaş sanat organizatörlerinin ve küratörlerinin yakın markaja aldığı Murat Yıldırım (Muartive), Kreatif Görüntü Yönetmeni olarak editöryal, reklamcılık, sinema ve dergi gibi birçok alanda başarılara imza atan Koray Birand ve 2000’li yılların başından itibaren profesyonel olarak teknoloji odaklı içerikler üreten, kendi YouTube kanalında sektör analizleri, ürün incelemeleri, teknolojik gelişmeler ve de bu gelişmelerin sosyolojik bağlamıyla içerikler üreten Mesut Çevik’in jüri üyeliğini yaptığı yarışmada eserler, NVIDIA Studio Creative Weekend’de yapılan canlı yayınla değerlendirildi.

NVIDIA nKreatif

Birbirinden güzel eserlerin boy gösterdiği yarışmada birinciliği ise Batuhan Köksal kazandı.

BENZER:  Netflix Zam Yaptı! Yeni Fiyatlara Bakalım

Eser sahibi bu başarılı çalışmasıyla GeForce RTX ekran kartlı ASUS ZenBook Pro Duo Studio Notebook kazanma şansını yakalamış oldu.

Yarışmada finale kalan diğer isimler ise NVIDIA Creators kitiyle ödüllendirildiler.

Yaratıcılığı öne çıkaran bu benzersiz eserlerin tamamını görmek ve katılımcıların eserlerini izlemek istiyorsanız, hemen aşağı eserlerin yer aldığı videoyu da ekliyoruz.

YouTube video
silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler