Cuma, Nisan 19, 2024

NVIDIA, RTX Ekran Kartı Alanlara 3 Oyun Hediye Ediyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Grafik işlemci üreticisi NVIDIA, yeni RTX serisi ekran kartı alanlara Battlefield V, Metro Exodus ve Anthem hediye ediyor.

Yakın zamanda yeni bir ekran kartı alacaksanız elinizi çabuk tutmanızı öneririz zira NVIDIA, RTX serisi ekran kartlarında avantajlı bir kampanya düzenledi.

NVIDIA RTX Ekran Kartı Alanlara 3 oyun hediye ediyor 2

Kampanyaya göre NVIDIA RTX 2080 Ti ya da RTX 2080 ekran kartı satın alanlar; Battlefield V, Anthem ve Metro Exodus oyunlarının sahibi olacak. Daha uygun fiyatlı RTX 2070 ve RTX 2060 satın alanlar ise, bu oyunlardan yalnızca birine sahip olabilecek.

RTX Laptoplarda Kampanyaya Dahil Edildi

NVIDIA’nın kampanyası, yalnızca ekran kartlarında değil, RTX içeren dizüstü bilgisayarlarda da geçerli olacak. Yani RTX tabanlı bir dizüstü satın alacaksanız yine bu kampanyadan kart türüne göre yararlanabileceksiniz.

NVIDIA RTX Ekran Kartı Alanlara 3 oyun hediye ediyor 3

Hediye edilen tüm oyunlar, NVIDIA RTX ve DLSS teknolojilerine destek sunacak. Dolayısı ile yeni ekran kartlarından istediğiniz verimi alabileceksiniz. Öte yandan oyunların Türkiye satış fiyatlarına baktığımızda üç oyunun toplam değeri 1099 TL civarına denk geliyor.

Dolayısı ile kampanya, hali hazırda ekran kartı için bütçe ayıranlara oyundan tasarruf etme imkanı sunuyor. NVIDIA’nın yeni üçlü oyun kampanyası, 4 Nisan tarihine kadar devam edecek. Eğer şu sıralar ekran kartınızı RTX serisine yükseltecekseniz, acele etmenizi tavsiye ederiz.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler