Cuma, Mayıs 3, 2024

Nvidia, RTX Özel Klavye Tuşunu Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Keycap ( tuş başlığı ) ifadesini daha önce duydunuz mu bilmiyorum. Aslında anlam olarak baktığımız zaman çok basit bir ürün. Herkesin klavyesinde yer alan klavye başlıklarından başkası değil. Fakat tuş başlıkları için, özelleştirilmiş öyle ürünler görmeye başladık ki sistem toplayanlar da bu konuya ilgi gösterir oldu. Tabii ki markalar da artan ilgiyi değerlendirmeyi unutmuyor. En son Nvidia, RTX ON özel keycap ürününü duyurdu.

Bir klavye tuş bağlığı olarak sunulan bu özel ürün, aslında markanın ışın izleme teknolojisini kutlamak adına hazırladığı promosyonlardan biri olarak görülebilir.

RTX ON Keycap ile RTX Teknolojisinin Başarısı Kutlanıyor

Marka, özel tuş tasarımıyla oyuncuların klavyesini süsleyecek. Üzerinde RTX ON yazan ve alüminyum bir malzemeden üretilen tuş başlığı, yine en az kendisi kadar özel olan bir kutunun içerisinde geliyor.

Kaçırmayın: NVIDIA GeForce RTX 3050 Modelinin Farklı Bir Versiyonu Gelebilir 

Aslında her tuşta kullanılabilir olsa da NVIDIA, ürünü göstermek adına ESC tuşunda kullanmayı tercih etmiş. Görsellerden anladığımız bu.

RTX ON Keycap

Mutlaka bu ürünü de almak isteyenler olacaktır ama burada kötü bir haber vermem lazım. Ürünün fiyatından ya da nereden alacağınızdan söz edemiyorum çünkü marka bu ürünü doğrudan satışa sunmadı.

RTX ON Keycap

Özel seri keycap, belli çekilişlerde ve etkinliklerde kullanılacak dendi. Yani marka bu ürünü ara ara düzenlediği etkinliklerde hediye olarak kullanacak. En azından durum şimdilik bu. Sonrasında bir değişim olur da ürün satışa sunulur mu bilemiyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler