Cuma, Nisan 26, 2024

NVIDIA, RTX Serisindeki Sorunları Onayladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz haftalarda NVIDIA’nın en yeni grafik kartları RTX 2080Ti modellerinde, birden fazla sorun görüldüğü ve kartların çok çabuk şekilde bozulduğu ortaya çıkmıştı. Konu ile ilgili çalışmalar yapan NVIDIA, RTX serisindeki sorunları onayladı.

NVIDIA, yeni RTX serisi ekran kartları ile deyim yerindeyse gövde gösterisi yaptı ve kendi alanında dünyanın en güçlü ürünlerini sunmayı başardı. Ancak yeni kartlar, her ne kadar güçlü olsalar da erken üretimin olumsuz yönünü tattılar. Daha önce sizlere haberini paylaştığımız kart arızalarına NVIDIA, sorunların sınırlı sayıda ürünü etkilediğini ve büyütülecek sorun olmadığını belirtmişti. Sorun yaşayan kullanıcılar için yeni ekran kartı ya da 1000 serisi ürün veren NVIDIA, sorunun kabul ederek kullanıcılara dönüş yaptı.

nvidia 2080ti sorun

NVIDIA Destek forumlarında onaylanan arızaların, erken ve sınırlı bir üretim sonucunda ortaya çıktığı belirtildi. Ancak tam olarak neyin problemli olduğu paylaşılmasa da, sorundan etkilenen tüm kullanıcılara yardımcı olunacağı belirtildi. Anlaşılan NVIDIA, sorunu çözdü ve muhtemelen üretim hattındaki yeni kartları tamamen sorunsuz olarak sunacak.

NVIDIA’nın yaşadığı problem, en azından olay çok fazla büyümeden çözüleceğe benziyor. Zira olayların daha da artması ve olası bir geri çağırma, yeni seriyi ve NVIDIA’yı olumsuz bir şekilde reklam edebilirdi. NVIDIA’nın yeni kartlarına güveniyor musunuz?

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler