Perşembe, Mart 28, 2024

Nvidia RTX2080’in Türkiye Fiyatı Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nvidia’nın yeni grafik kartları Türkiye’de ön siparişe açıldı. Tabi fiyatlarıda belli oldu. Gelin Nvidia‘nın yeni canavarlarının fiyatlarına göz atalım.

Gamescom 2018 etkinlikleri dahilinde tanıtımı yapılan RTX2080 ekran kartları kısa süre içerisinde herkesin ilgisini çekti. Oyun oynayan veya oynamayan herkes bu kartları konuşurken, teknoloji tutkunları fiyatı hakkında tahminler yapmıştı.

Şimdi ise Nvidia’nın yeni nesil ekran kartlarının fiyatları belli. Gelin RTX2080’lerin fiyatlarına göz atalım.

nvidia

Nvidia RTX2080 serisi ekran kartları fiyatları ülkemizde bu şekilde. Fiyat anlamında en düşük olan RTX2080 7.405 TL fiyat etiketine sahipken; Kartların kralı olan en pahalı model ise 12.345 TL.

Aslına bakacak olursak GTX1080 Ti ekran kartlarının fiyatlarına baktığımızda bu fiyatlar pek şaşırtıcı gelmiyor. Ancak 12 Bin TL’ye bir ekran kartı almak herkesin tartışma konusu. Tabi ihtiyaç dahilinde ise yapılacak herhangi bir şey bulunmuyor.

 Sizce Nvidia’nın yeni canavar modellerinin fiyatları nasıl olmuş? İlerde bir sistem toplayacak olsanız bu kartlardan birini alma olasılığınız nedir? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler