Cuma, Nisan 19, 2024

Ölümlü Dünya 2 Geliyor: Ne Zaman ve Hangi Platformda Yayınlanacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yönetmen koltuğunda Ali Atay’ın oturduğu ve senaristliğini de  yine Ali Atay önderliğinde; Aziz Kedi, Feyyaz Yiğit, Volkan Sümbül ve Ali Demirel’in yaptığı 2018 yapımı Komedi/Aksiyon kategorisindeki film Ölüm Dünya için devam filmi geliyor.

Şu anda Netflix’in kütüphanesinde yer alan ve yayınlanmakta olan Ölümlü Dünya, izleyenleri tarafından çok beğenildi ve bu durumun farkında olan kadro Ölümlü Dünya 2 için çalışmalara başladı.

Filmin çekimlerinin ve hazırlıklarının önümüzdeki sonbahar döneminde bitmesi ve yakın zamanda Türkiye pazarına giren Disney Plus platformunda yayınlanması planlanıyor.

Ölümlü Dünya 2, Disney Plus ile izleyenlerle buluşacak!

ölümlü dünya
Ölümlü Dünya 2 Geliyor: Ne Zaman ve Hangi Platformda Yayınlanacak? 2

Nesilden nesile kiralık katil mesleğinde olan Mermer Ailesi’nin hayat hikayesini ele alan Ölümlü Dünya, bugün izleyenlerini heyecanlandıracak bir haber paylaştı. İnternet yazarı Birsen Altuntaş tarafından yapılan habere göre devam filmi Ölümlü Dünya 2 geliyor.

Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, Doğu Demirkol ve Sarp Apak gibi usta oyuncuları bir araya getirmeyi başaran Ölümlü Dünya’nın devam filminin çekimlerinin Nisan-Mayıs aylarında başlayacağı belirtiliyorken aynı zamanda devam filminde de aynı kadronun yer alacağı iddia ediliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler