Perşembe, Nisan 18, 2024

OnePlus 10 Ultra Ayrıntıları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Shenzhen merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus’ın bu yıl içerisinde OnePlus 10 Ultra adında bir akıllı telefon piyasaya süreceğine dair söylentiler uzun süredir internette dolaşıyor ve şimdi ise Yogesh Brar tarafından elde ettiğimiz bilgilerle akıllı telefon hakkında bir takım bilgilere sahibiz.

Brar’a göre, OnePlus 10 Ultra, şirket tarihinde ilk kez periskop kamera kullanan akıllı telefon modeli olacak. Akıllı telefonda periskop kamera kullanılacağını biliyoruz fakat kullandığı sensörün ayrıntılarını henüz bilmiyoruz, bunlara ek olarak Brar sayesinde cihazın teknik tarafından da bir takım bilgilere sahibiz, OnePlus 10 Ultra’nın Qualcomm’un TSMC’nin 4nm üretim sürecine dayanan Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden güç alıyor olacak.

oneplus 10 ultra sketch
Fotoğraf: Tech Insider

OnePlus 10 ailesinin Mediatek Dimensity 9000 ve Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 olmak üzere farklı pazarlarda farklı yonga setleri ile piyasaya sürüleceği söyleniyor. Şirket tüm bunların dışında Dimensity 8000 ve Snapdragon 888 yonga setinden güç alan Nord akıllı telefon modelleri de piyasaya sürecek.

Tabi ki de elimizdeki tüm bilgiler spekülasyonlardan ibaret, lansman günü geldiğinde nihai ürünle ilgili tüm bilgileri sizlere aktarıyor olacağız. PC Hocası’nı takipte kalmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler