Cumartesi, Nisan 20, 2024

OnePlus 7 için Yeni Güncelleme Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amiral gemisi katili serisinin yeni üyesi olan OnePlus 7, firmanın en başarılı telefon modellerinden biri oldu. Rakip amiral gemisi modellerine göre biraz daha uygun bir fiyat aralığına sahip olan telefonların bu kez öne çıkmasını sağlayan fiyatları değil.

OnePlus 7 modelini öne çıkaran detay, telefonların güncelleme hızı. Oxygen arayüzünü kullanan model için belli aralıklarla güncellemeler yayınlanıyor. Son olarak Oxygen 9.5.6 sürümüyle güncellenen akıllı telefona gelen yeni özelliklere bakalım.

OnePlus 7 Güncellemesi Neler Sunuyor?

Kısa süre önce yayınlandığı açıklanan Oxygen 9.5.6 güncellemesi, bu ay içerisinde markanın OnePlus 7 modellerine sunduğu üçüncü güncelleme oldu. Haliyle dikkat çekici bir güncelleme hızı benimsendiğini söylemek yanlış olmaz. 

Diğer sürümlerde olduğu gibi bu sürümde de beklenen düzenlemeler sunuluyor. İlk olarak yeni güvenlik yamalarının eklendiğini belirtelim. Bunun dışında otomatik parlaklık ayarında yaşanan sorunlarında giderildiği açıklandı.

OnePlus 7

Ayrıca kamera uygulaması için fotoğraf kalitesini arttıran ve aynı zamanda videolar için ses kalitesini arttıran düzenlemeler de yapılmış durumda. Telefonları biraz daha kararlı hale getiren güncellemelerin yayını için ise yine bölge bölge düzenlemeler yapıldığını belirtelim. Güncellemelerin dağıtımının tamamlanması biraz süre alacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler