Perşembe, Nisan 25, 2024

OnePlus 8T Gelecek Ay Satışa Çıkıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli teknoloji devi OnePlus, son zamanlarda yepyeni cep telefonları ve bunların yanında tam kablosuz (TWS) kulaklıkları ile gündemde yerini korumaya devam ederken büyük ihtimal ile 2020 yılının son akıllı telefonunu satışa koyarak gelecek senenin teknolojilerine hazırlanmaya devam edecek.

OnePlus, bu sefer OnePlus 8T Pro’nun eşlik etmeyeceği, yeni çıkacak yüksek kaliteli akıllı telefonu OnePlus 8T’yi piyasaya sürmeye oldukça yakın. Sızıntı yapan genç Ishan Agarwal’a göre, Shenzhen merkezli teknoloji şirketi akıllı telefonu 14 Ekim’de piyasaya sürmeye hazır, ancak aynı zamanda COVID-19 salgını nedeniyle sürümün hafif bir gecikmeyle karşılaşabileceğine dikkat çekildi.

OnePlus 8T first look
OnePlus 8T Gelecek Ay Satışa Çıkıyor 2

OnePlus 8T Özellikleri

Önceki söylentilere göre OnePlus 8T, 120 Hz ekran yenileme hızına sahip 6.55 inç AMOLED ekrana sahip. Akıllı telefon, 128 GB depolama alanına sahip 8 GB RAM ile birleştirilmiş bir Qualcomm Snapdragon 865+ yonga setinden güç alıyor, ancak OnePlus 7T gibi 8 GB / 128 GB’ın tek varyant olup olmayacağı onaylanmadı. Söylentilere göre OnePlus 8T serisi, OPPO’nun 65W SuperVOOC 2.0 ile aynı teknolojiye ve Realme’nin 65W SuperDart şarjına dayalı olan 65W Hızlı şarj teknolojisine sahip olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler