Cumartesi, Nisan 20, 2024

OnePlus 9T, Samsung’un 120 Hz LTPO Ekranını Kullanacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli teknoloji devlerinden OnePlus’ın orta sınıf Nord markalı akıllı telefonları Amerika Birleşik Devletleri bölgesinde çok büyük bir ilgi topladı ve bu nedenle şirket bu yıl daha fazla orta sınıf akıllı telefon piyasaya sürmek istiyor. Ancak şirket, amiral gemisi akıllı telefonları piyasaya sürme konusunda stratejisini değiştirmiyor. Shenzhen merkezli teknoloji şirketi şu anda OnePlus 9T üzerinde çalışmalar yapıyor.

Çin’in yerli sosyal medyası Weibo üzerindeki kaynakların aracılığıyla, artık yaklaşmakta olan OnePlus 9T modeli hakkında bazı önemli ayrıntılara sahibiz. Kaynaklara göre OnePlus 9T akıllı telefonu, Samsung’un 120 Hz ekranını kullanacak. Tipik OLED ekran paneli yerine – yüksek verimlilik, ekran yenileme hızını dinamik olarak ayarlama özelliğine sahip LTPO ekran panelini kullanacak.

oneplus 9t pch
OnePlus 9T, Samsung'un 120 Hz LTPO Ekranını Kullanacak! 2

OnePlus 9T, ekran söz konusu olduğunda birçok yönden OnePlus 9 Pro modeline benziyor olacak: İlk olarak ikincisinin sahip olduğu gibi kavisli bir ekrana tasarıma sahip olacak ayrıca 120 Hz ekran paneli de OnePlus 9 Pro’nun dikkat çeken özelliklerinden biri. Bununla birlikte, OnePlus 9T, OnePlus 9 Pro ile aynı ekran çözünürlüğünü paylaşmayacak – OnePlus 9T, bir FHD+ ekrana sahipken OnePlus 9 Pro, bir QHD+ ekrana sahip olacak.

Pro modelinde 120Hz LTPO ekran olmayacak!

OnePlus’ın amiral gemisi telefonların piyasaya sürülmesiyle ilgili stratejisini değiştirmediğini söylememizin nedeni, geçen yıl olduğu gibi OnePlus’ın sadece üç amiral gemisi akıllı telefon çıkaracak olmasıdır. Başka bir deyişle, OnePlus’ın “T” markalı akıllı telefonları için bir “Pro” model yayınlama planı yok ve bu nedenle insanlar 9T Pro’yu değil, yalnızca OnePlus 9T’yi satın alabilecekler.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler