Cuma, Nisan 19, 2024

OnePlus Ekibi, Akıllı Bileklik Üzerinde Çalışıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus artık amiral gemisi telefonlar yapmaya odaklanmış bir şirket değil, şirket geçen yıl akıllı televizyonlar, tam kablosuz kulaklıklar ve tabii ki OnePlus Nord gibi orta sınıf akıllı telefonlar dahil olmak üzere birçok yeni ürün yaptı. Bu trendin bu yıl da devam etmesi muhtemeldir – şirketin tamamı ilk akıllı saatini ve bir fitness grubunu tanıtmaya hazır. Yakın zamanda size OnePlus’ın yakında çıkacak akıllı saatiyle ilgili bazı ayrıntılar verdik ve şimdi şirketin yakında çıkacak olan fitness grubu hakkında bazı bilgilerimiz var.

Twitter’da analist @Stufflistings‘in izniyle, OnePlus’ın yaklaşmakta olan fitness grubunun nasıl görüneceğini artık biliyoruz. Aşağıdaki resimde görebileceğiniz gibi, fitness grubu rakibinden farklı olmaya çalışmıyor, aslında onu Xiaomi’nin fitness bandına çok benziyor bulabilirsiniz. Görünüş dışında, ihbarcı ürünle ilgili başka hiçbir ayrıntı açıklamadı.

OnePlus fitness band
OnePlus Ekibi, Akıllı Bileklik Üzerinde Çalışıyor 2

Android Central‘dan elde edilen bir rapor, OnePlus‘ın fitness takipçisi hakkında bazı bilgiler edinmemize yardımcı oldu. Web sitesine yakın kaynaklar, OnePlus fitness takipçisinin yaklaşık 40 dolara mal olacağını ve ilk olarak Hindistan’da satışa sunulacağını iddia ediyor, ancak dünyanın diğer bölgelerindeki kullanıcılar bunu daha sonraki bir tarihte alacak. Ayrıca şirketin 2021’in ilk çeyreğinde fitness bandını piyasaya sürmeye hazır olduğu söyleniyor. Onaylanmasa da, OnePlus bu fitness takipçisini OnePlus 9 ile birlikte piyasaya sürebilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler