Çarşamba, Nisan 24, 2024

OnePlus Nord 2 Hakkında Yeni Sızıntılar Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus Nord 2, Hong Kong merkezli teknoloji şirketinin yakın zamanda piyasaya süreceği akıllı telefon modellerinden birisi olacak ve 22 Temmuz’da gerçekleşecek bir lansmanda piyasaya sürülecek ve akıllı telefonla ilgili hemen hemen tüm önemli ayrıntılar zaten sızdırılmış durumda. Ancak, OnePlus Nord 2’nin fiyatlandırmasıyla ilgili bazı kafa karışıklıkları mevcuttu. Bugün bu durum, ünlü Hintli gazeteci Yogesh’in yaptığı bir sızıntı ile bu karışıklık son buldu.

Gazeteciye göre, OnePlus Nord 2, önceki modelden daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olacak. Giriş seviyesi model (8GB RAM /128GB Depolama Alanı) Hindistan için 31.999 (~ 429 $) Rupi olarak fiyatlandırılacak. Bir diğer model 12GB RAM / 256GB Depolama Alanı olan varyantı ise 34.999 Rupi (~ 470 $) olarak fiyatlandırılacak. Ufak bir karşılaştırma yapacak olursak, bir önceki model OnePlus Nord, Hindistan’da 25.000(~335$) Rupi’den başlıyordu.

Gazeteci ayrıca OnePlus Nord 2’nin lansman sırasında Gray Sierra ve Blue Haze’de mevcut olacağını iddia ediyor. Ancak şirket ayrıca deri kaplamalı özel bir Nord 2 modelini de piyasaya sürecek ve Green Woods’da satışa sunulacak.

OnePlus Nord 2’nin sızdırılan özellikleri

OnePlus Nord
OnePlus Nord 2 Hakkında Yeni Sızıntılar Ortaya Çıktı! 2

Önceki sızıntılardan elde edindiğimiz bilgilere göre, OnePlus Nord 2, 8GB ve 12GB RAM ile birleştirilmiş MediaTek Dimensity 1200 AI yonga seti tarafından güç alacak. Dimensity 1200 AI yonga setinin normal Dimensity 1200’den farklı olduğunu belirtmekte fayda var çünkü birincisi, ikincisinde bulunamayan bazı özel AI özelliklerine sahip.

90 Hz ekran yenileme hızına sahip 6.43 inç FHD+ AMOLED ekrana sahip olacak. Akıllı telefon, 128 GB ve 256 GB olmak üzere iki farklı depolama alanı seçeneği ile satışa sunulacak.

Kamera konusuna gelecek olursak, Nord 2 arka tarafta üçlü kamera kümesine sahip olacak – 8MP ve 2MP sensörlerle birleştirilmiş birincil 50MP Sony IMX766 sensörü. Özçekimler için Nord 2, ön tarafta 32MP kamera kullanacak. İlginçtir ki, OnePlus Nord 2, dört arka kamerası olan selefinin aksine, üç arka kameraya ev sahipliği yapıyor.

Önceki sızıntılar, Nord 2’nin 30W veya 65W şarj hızına sahip 4.500mAh batarya ile geleceğini ve muhtemelen kutudan Android 11 sunacağını gösteriyor. Cihaz piyasaya çıktığında yalnızca Avrupa ve Hindistan’da satışa sunulacak. OnePlus’ın son zamanlarda ülkemize giriş yaptığını ele alırsak büyük ihtimalle ülkemizde de satışa çıkabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler