Perşembe, Nisan 25, 2024

OnePlus Nord CE Teknik Özellikleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli teknoloji devlerinden OnePlus’ın, OnePlus Nord CE dahil olmak üzere birkaç yeni ürünü piyasaya sürmek için 10 Haziran’da bir etkinlik düzenleyeceği resmi olarak onaylandı. Geçen haftadan bu yana Nord CE ile ilgili bazı önemli özellikler hakkında çok fazla söylenti internette dolaşıyor. Ancak bugün akıllı telefonlarla ilgili tüm ayrıntıları aldık: tasarım, kamera, özellikler, teknik özellikler, pil, isteyebileceğiniz hemen hemen her şey artık lansman öncesinde biliniyor.

Hintli yayıncı Yogesh ile işbirliği içinde My Smart Price, akıllı telefon ile ilgili tüm detayları açıkladı. Yayıncıya göre, OnePlus Nord CE, önceki yazılarımızdan birinde iddia ettiğimiz gibi 6.43 inçlik bir FHD+ AMOLED ekran paneline sahip olacak. AMOLED ekran ayrıca yüksek ekran yenileme hızını da destekleyerek 90 Hz ekran yenileme hızı sunacak.

İşte OnePlus Nord CE’nin teknik özellikleri!

oneplus nord ce hero
OnePlus Nord CE Teknik Özellikleri Sızdırıldı! 2

Akıllı telefon, varyantlara bağlı olarak 6GB ve 8GB RAM ile birleştirilmiş Snapdragon 750G tarafından güç alacak. Varyantlardan bahsetmişken, OnePlus Nord CE modeli, 64 GB ve 128 GB olmak üzere iki farklı depolama alanı seçeneğinde satışa sunuluyor olacak.

Kamera cephesine geldiğimiz zaman Nord CE, 64MP OmniVision sensörünü içeren üçlü bir kamera kümesine ev sahipliği yapacak ve buna 8MP ultra geniş açılı lens ve 2MP derinlik sensörü eşlik edecek. Özçekim için OnePlus, delik tasarımında bulunan bir 16MP ön kamera sunacak.

OnePlus Nord CE’nin orijinal OnePlus Nord üzerinde bir pil yükseltmesi alacağı söyleniyor. Nord CE, 4.500 mAh değerinde bir pile sahip olacak, geçen sene tanıtılan ana model Nord ise 4.115 mAh pil kapasitesine sahipti. Akıllı telefon, 30W hızlı şarj desteğinin başka bir adı olan Warp Charge 30T teknolojisini destekleyecek – pili sadece 30 dakikada sıfırdan %70’e çıkaracak. Diğer özellikler arasında 3,5 mm kulaklık girişi, Mono hoparlör, UFS2.1 depolama yer alıyor

OnePlus Nord CE, 7.9 mm kalınlığında olacak ve Hindistan’da 25.000 RS’e (8GB+128GB) satılacak. Şirket, 11 Haziran’dan itibaren ön siparişleri almaya başlayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler