Cuma, Haziran 28, 2024

OnePlus Nord N10 ve N100 Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus, bugün ABD'de Nord N10 ve Nord N100 olmak üzere iki ekonomik akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazır ve herkes, özellikle de OnePlus hayranları lansman etkinliğini hevesle beklerken, bu iki akıllı telefonla ilgili önemli ayrıntılar zaten sızdırıldı. Alamadığımız şey, akıllı telefonun nasıl görüneceğine dair ayrıntılı bir bakıştı. Ama şimdi Hintli haberci Mukul Sharma sayesinde, artık N10 ve N100'ün nasıl görüneceğine dair biraz anlayışa sahibiz.

Tipster kısa süre önce hem OnePlus Nord N10 hem de N100 akıllı telefonlarının bir taslak görüntüsünü yayınladı ve bize bu iki telefonun neye benzeyeceğine ayrıntılı bir bakış sağladı. Taslak görüntülere göre, OnePlus Nord N10, ön kamerayı barındıran bir delik tasarımı göreceğiniz düz bir ekrana sahip olacak. Akıllı telefonun arkasında da parmak izi sensörünü görebiliyoruz.

Bununla birlikte, çizimlerde gördüklerimize dayanarak, kamera modülünün dikdörtgen şeklinde olduğunu açıkça söyleyebiliriz, lens sayısı her iki el cihazında da aynı değildir. Büyük olasılıkla, N10 bir dörtlü kamera sistemine sahip olurken, N100 bir öncekinden daha ucuz olması beklendiği için üçlü kamera sistemine yerleşecek.

Önceki söylentilere göre, OnePlus Nord N10 5G, Qualcomm'un ilk 5G donanımlı Snapdragon 600 serisi yonga seti olan Snapdragon 690 işlemci tarafından desteklenecek. Karşılaştırma amacıyla, OnePlus Nord, 5G ile donatılmamış ve SD 690'dan% 25 daha az güçlü olan Snapdragon 675 tarafından desteklenmektedir. Nord N10 5G, en az 6GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip olacaktır, bu da demektir daha fazla RAM ve depolama alanına sahip başka bir varyant olacaktır. OnePlus Nord N10 5G, 400 doların altına mal olabilir.

Öte yandan Nord N100 akıllı telefon, 720p çözünürlüklü 6.52 inç ekrana sahip ve 4GB RAM ile birlikte Snapdragon 460 tarafından desteklendiği söyleniyor. Akıllı telefon, 13MP birincil sensör ve 6.000mAh pil içeren üçlü bir kamera dizisine sahiptir. Yaklaşık 200 dolara mal olması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler