Cuma, Nisan 26, 2024

OnePlus Nord SE Teknik Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Shenzhen merkezli teknoloji devi 2020 yılında çok başarılı işlere imza attı ve bu yılın sonuna doğru çok sayıda akıllı telefon modeli piyasaya sürdü. Şirket şu son iki ay içerisinde üç farklı bütçe odaklı akıllı telefon piyasaya sürdü ve şimdi şirketin yeni planlarına göre 2021 yılının ilk çeyreğinde bütçe dostu akıllı telefonlara devam edilecek.

OnePlus Nord SE olarak gelmesi beklenilen ve kod adı “Ebba” olan akıllı telefon hakkında şu anda çok sınırlı bilgilere sahibiz ama şirketin bu yeni bütçe dostu telefonları piyasaya sürmesine yaklaştıkça bir ton bilgi internete sızacaktır. İsim konusunda Apple’ın SE ara modellerine benzetme olsa da cihaz birden fazla modellere sahip olacak.

65W Hızlı Şarj!

Cihazda OnePlus 8T’de var olan 65W hızlı şarj teknolojisi bulunacak, yine OnePlus 8T modelinde gördüğümüz 4.500 mAh değerinde batarya ile gelecek ve telefon 40 dakikanın altında tam şarj olabilecek.

İşlemci tarafına baktığımız zaman Qualcomm Snapdragon 765G SoC cihaza güç verirken, ekran tarafında Nord N10 ve N100 modellerinin aksine AMOLED bir ekran paneli kullanılacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler