Cuma, Nisan 26, 2024

OnePlus Nord Türkiye Fiyatı Belli Oldu – Satışlar Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus Nord, ilk etapta deneysel bir akıllı telefon olarak görüldü. Çünkü OnePlus hep amiral gemisi akıllı telefon üretme derdinde olan bir marka iken ilk defa uygun fiyatlı bir akıllı telefon ortaya çıkmıştı.

Orta segment için ideal olacağı ve fiyat rekabetine dahil olacağı belirtilen akıllı telefon tanıtıldığı zaman, Avrupa üzerinde de yer alacağı ve hatta ülkemize de geleceği söylenmişti. Gerçekten telefon ülkemizde de satışa çıktı.

Fakat fiyat konusunda ciddi endişelerin olduğunu söylemek lazım. Uygun fiyatlı, düşük bütçeli falan dediğimiz telefon öyle bir fiyata geldi ki beklentilerin çok üzerine çıktı.

OnePlus Nord Türkiye fiyatı nasıl?

E-ticaret siteleri üzerinden OnePlus garantisi ile alınabilen akıllı telefon 5.999 TL ile satışa çıktı. Bu rakam orta segment olduğu söylenen bir telefon için çok yüksek. Hele ki bu telefon fiyat performans serisi, amiral gemisi canavarı OnePlus için daha da yüksek oluyor.

OnePlus Nord

Telefonun içerisinde de öyle amiral gemisi bir işlemci yok. Tamam Snapdragon 765G serisi güçlü bir işlemci var ama bir amiral gemisi değil. Snapdragon 865 kullanan 6-7 bin seviyesinde olan bir iki model olduğunu da düşünecek olursak, fiyat gerçekten yüksek.

Unutmadan söyleyelim ki ülkemizde satılan versiyon 128 GB depolama alanı ve 8 GB RAM miktarı var. Yine de OnePlus Nord gibi bir model için 5.999 TL yüksek bir rakam. Bu konuda sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum. Sizce Nord, bu kadar eder mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler