Çarşamba, Ekim 23, 2024

OnePlus Nord Watch Özellikleri Ortaya Çıktı! Yeni Akıllı Saat Yolda

Akıllı saat pazarı çok genişledi. Söz sahibi yeni oyuncular da bir bir pazara giriş yapmaya devam ediyor. Burada payını daha da arttırmak isteyen markalardan birisi de OnePlus olacak. Markanın yeni akıllı saati çoktan hazırlanmış gibi gözüküyor. OnePlus Nord Watch adıyla gelecek akıllı saat için belli başlı özellikler ortaya çıktı.

Aslında buna belli başlı özellikler demek bir yana, merak edilen birçok özellik paylaşıldı desek daha doğru olacak. Zira sır kalmadı diyebileceğimiz seviyede bir bilgilendirme ile karşı karşıyayız.

OnePlus Nord Watch Akıllı Saat Neler Sunacak?

Saat için en çok merak edilen kısım nasıl bir ekran barındıracağı. Bu son paylaşımlara göre marka tercihini AMOLED ekrandan yana yapacak. Yeni akıllı saatte 1.78 inçlik bir AMOLED ekran yer alacak.

BENZER:  Oppo Watch X Duyuruldu, Fiyatı ve Özellikleri Neler?

Ekranın 500 nit parlaklık değerine kadar çıkabildiğini göreceğiz. Ayrıca saat yüzleri konusunda da zengin seçenekler olacak. Önceden tanımlı 100’ün üzerinde saat yüzü olacağı bilgisi var.

OnePlus Nord Watch

Dikdörtgen şeklinde bir tasarım benimseyeceği de görülen OnePlus Nord Watch modelinin, sensör kısmında da son dönem trendlerini yakaladığını göreceğiz. Saat; stres takibi, kalp ritim takibi, 105 ayrı fitness takip modu, kandaki oksijen ölçümü gibi özelliklerin olacağı söyleniyor.

Yeni akıllı saatin pil dayanma süresinin ise 10 güne kadar çıkacağı konuşuluyor. En azından sızan bilgiler de gelen detaylar bunlar. Yakın zamanda yeni modelin detaylı özellikleri de açıklanacaktır.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler