Çarşamba, Nisan 24, 2024

OnePlus Pad’in Olası Teknik Özellikleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus, tablet pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor ve söylentilere göre şirket hali hazırda bir tablet üzerinde çalışmalar yürütüyor. Raporlara göre şirket 2022 yılının ilk yarısında muhtemelen OnePlus Pad adında bir tablet piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Son günlerde ise bazı ülkelerde ortaya çıkan sertifikasyon belgeleri ile OnePlus Pad ile ilgili bazı bilgiler internete düşmüş oldu.

OnePlus Pad olası teknik özellikleri neler?

@Shadow_Leak tarafından sızdırılan bilgilere göre OnePlus Pad, 12.4 inç boyutunda Full HD+ çözünürlüğe sahip OLED ekran ile birlikte gelecek. Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga setinden güç alan tablet 6GB RAM ile birlikte geliyor olacak ve 128GB depolama alanı sunacak.

oneplus pad temsili
OnePlus Pad (Temsili)

Tabletin kameralarına gelecek olursak, arka tarafta çift lense ev sahipliği yapan bir kamera kümesi bizleri karşılayacak; 13MP çözünürlüğünde ana kamera ve 5MP çözünürlüğünde yardımcı kamera (yardımcı kamera büyük ihtimalle makro veya yakınlaştırma). Ön tarafta ise 8MP çözünürlüğünde bir özçekim kamerası yer alacak.

Bunlara ek olarak çerçeveye yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucu sensör, 3,5mm’lik jak girişi ve Bluetooth 5.1 bağlantı teknolojisi desteği olacak. Tablet kutudan çıktığı itibariyle yazılım tarafında Google’ın Android 12 işletim sistemini çalıştıracak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler