Perşembe, Nisan 25, 2024

OnePlus TV’nin Uzaktan Kumandası Şirket CEO’su Tarafından Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu kumanda bir yerlerden tanıdık geliyor; OnePlus, diğer şirketlerin bir şeyleri açıklamaya başlamadan önce televizyonu hakkında her türlü olası bilgiyi paylaştığından emin olma stratejisini hızla sürdürüyor. Bugünün bomba haberi ise televizyonun uzaktan kumandasını gösteren resmini paylaşan CEO Pete Lau’un izni ile geliyor.

 

CEO tarafından paylaşılan ve güvenilir olan kaynağa baktığımız zaman, Artık OnePlus TV uzaktan kumandasının bir USB-C bağlantı noktasına, standart Android gezinme düğmelerine, Google Asistan düğmesine, OnePlus logolu bir düğmeye ve tamamen siyah bilinmeyen bir düğmeye sahip olduğunu ve en üstte bir çeşit dokunmatik yüzey ve yön pedi olduğunu biliyoruz.

OnePlus, kumanda tasarımında Apple TV Siri uzaktan kumandasından ilham almış gibi görünüyor ki bu ilginç bir karar çünkü uzaktan kumanda televizyon tarihinin en kötüsü olduğu olarak kabul ediliyor ancak bu en azından parmağınıza dokunduğuna dair bir titreşim gönderiyor gibi görünüyor.

Daha fazla ayrıntı ne zaman?

OnePlus TV bu ay bir araya geliyor ancak şirket muhtemelen birkaç gün içinde cihazın kaç adet HDMI bağlantı noktasına sahip olduğunu veya buna benzer bir takım ipuçlarını yüksek ihtimal ile açıklayacaktır.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler