Cumartesi, Nisan 20, 2024

OnePlus Watch Özellikleri Lansman Öncesinde Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus‘ın 23 Mart’ta OnePlus 9 akıllı telefon serisinin yanı sıra ilk akıllı saatini piyasaya süreceği doğrulandı ve bunları sizlerle paylaşmıştık. Ancak lansmandan önce, Hint asıllı gazeteci Ishan Agarwal (Pricebaba aracılığıyla) aracılığıyla yaklaşan akıllı saat hakkında bazı önemli ayrıntılar internete sızdırıldı.

Haberlere göre, OnePlus Watch, akıllı saati sadece 20 dakikalık şarj ile tüm gün kullanım sağlayabilen Warp Charge teknolojisine sahip olacak. Gazeteci ayrıca saatin 46mm kadrana, IP68 sertifikasına sahip olacağını iddia ediyor. Ek olarak, akıllı saatin iki farklı renk seçeneği ile satışa sunulacağını söylüyor bunlar gümüş ve siyah olacak.

OnePlusWatchOld
OnePlus Watch Özellikleri Lansman Öncesinde Sızdırıldı! 2

OnePlus’ın yeni akıllı saatinin ayrıca otomatik antrenman algılama, yüzme modu, uyku / kalp atış hızı / stres izleme ve bir SpO2 sensörü gibi diğer önemli özelliklerle birlikte geleceği de iddia ediliyor. Ve saat işletim sistemi olarak, gelecekteki Samsung Galaxy akıllı saatlerine de güç verecek olan Google’ın WearOS’unu kullanacak. Maalesef haberin içeriğinde OnePlus Saatin fiyatı hakkında hiçbir bilgi yok.

Önceki söylentilere göre OnePlus Watch, kare bir tasarıma sahip olan Apple Watch’tan farklı olarak Samsung Galaxy Watch Active gibi dairesel bir tasarıma sahip olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler