Cuma, Nisan 26, 2024

Önümüzdeki Yıl Yeni Bir PUBG Oyunu Çıkıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayerUnknown’s Battlegrounds’un eski popülerliği her ne kadar kalmasa da, popüler Battle Royale oyununun arkasındaki firmanın birçok planı bulunuyor. Oyunun holding şirketi halka açık bir şekilde işlem görmeyi planlarken, PUBG evreninde yeni bir oyunun önümüzdeki yıl piyasaya sürüleceği açıklandı.

Bloomberg tarafından hazırlanan ve Krafton‘un 27,2 Milyar $ değerinde olduğu tahmin edilen bir halka arz başlatma planlarını tartışan bir raporunda, şirketin PUBG ile ilgili bir PC ve konsol oyunu gelecek yıl piyasaya sürmeyi planladığını açıkladı.

gelecek yil yeni bir pubg oyunu yayinlaniyor 1

Bu oyun hakkında pek bir şey bilinmese de Bloomberg, bu oyunun 2022 yılında piyasaya sürülmesi planlanan The Castillo Protocol‘den ayrı olduğunu belirtti. Oyunun PUBG tabanlı olduğu bilgisi verildi.

Krafton Inc.; PUBG Studio, Bluehole ve Striking Distance de dahil olmak üzere 8 farklı iştirakten sorumlu olan bir video oyunu holding şirketi. PUBG Studio, ana hat olan PlayerUnknown’s Battlegrounds’tan sorumlu, Striking Distance ise The Callisto Protocol’ünü geliştirmek üzere kurulan yeni bir stüdyo. Bu gizemli oyunun detaylarının ilerleyen zamanlarda açıklanması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler