Salı, Nisan 23, 2024

Oppo K3 Tanıtıldı – Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yenilenmiş tasarımla geleceği bilinen ve kısa süre önce özellikleri belli olan Oppo K3 akıllı telefonları için beklenen tanıtım gerçekleştirildi. Özellikleri ve fiyatı açıklanan yeni akıllı telefonların, özellikle tasarım kısmında fark yaratan bir model olduğunu söylemek gerekiyor. Hemen yeni akıllı telefonların tasarım kısmını ele alarak başlayalım. Öyle ki bu seride dikkat çeken bir ekran gövde oranı var. 

Oppo K3 Tüm Tasarım Detayları 

Yeni modelde, son yılların en gözde tasarım detaylarından biri olan Pop-up kamera sisteminin kullanıldığını görüyoruz. Açılır kapanır kamera sayesinde, ön kamera için ekranda ayrı bir yer ayrılmış değil. Ön kamerayı açtığınız zaman, tek ön kameranın bulunduğu panel yerinden çıkıyor ve kameranın kapanması durumunda yeniden kapanıyor.

Oppo K3

Ekran kısmının ise oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olduğunu görebiliyoruz. Tabii ki bunda açılır kapanır kamera sisteminin etkisi de büyük. Telefonun arka kapak kısmında ise çift kamera dizilimi sunulduğu görülüyor. Kameralar doğrudan kasa üzerine yerleştirilmiş ve ekstra bir kamera alanı ayrılmamış. 

Oppo K3 Ekran ve Teknik Özellikler 

Oppo K3 özellikle ekran konusunda iddialı bir akıllı telefon. AMOLED ekran kullanan akıllı telefon, 6.5 inçlik bir panelle beraber geliyor. Çözünürlük kısmında ise 2340 X 1080 çözünürlük değerine sahip olan ekranlarla beraber gelen akıllı telefonların, işlemci kısmında ise Snapdragon 710 modelini tercih ettiği görülüyor.

Oppo K3

Yeni akıllı telefon modellerinde yer alan işlemcilerin 10 nm üretim sürecinden geçtiğini ve 2.2 GHz hız değerine sahip olduğunu da ekleyelim. Adreno 616 grafik birimine sahip olan işlemcilerin yanında 6 GB RAM bellek miktarına ve 8 GB RAM bellek miktarına yer verildiğini de ekleyelim. 

2 MP değerinde bir arka kameraya ek olarak 16 MP değerinde ikinci bir kamera kullanan akıllı telefonun, ön kamerası kısmında da 16 MP değerinde açılır kapanır bir kamera sistemi bulunuyor. Hızlı şarj destekli akıllı telefonlar için açıklanan fiyat ise 230 dolar olarak karşımıza çıkıyor. 

 

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler