Cuma, Mart 29, 2024

Oppo Reno Ace 2 TENAA Kayıtlarında Görüntülendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amiral gemisi akıllı telefon modelleri arasında yer alması beklenen Oppo Reno Ace 2 akıllı telefonları için yeni bilgiler var. Bu kez telefonların TENAA üzerinden kayıtlarının ortaya çıktığı belirtildi.

Hem tasarımsal açıdan nasıl bir akıllı telefonla karşı karşıya kalacağımızı görme fırsatı bulduk hem de telefonların teknik özellikleri konusunda bazı bilgileri elde etme şansı bulduk. Bu noktada yeni seri akıllı telefonların detaylarından söz edelim.

Oppo Reno Ace 2 Snapdragon 865 işlemcileri ile gelecek

TENAA kayıtlarına göre yeni akıllı telefonlar amiral gemisi serisinin devamı olacak. Telefonun içerisinde Snapdragon 865 işlemcilerinin kullanıldığını göreceğiz. 2.8 GHz saat hızına çıkan işlemcilerin yanında iki farklı RAM seçeneği bulunacak.

İlk RAM seçeneğinde 8 GB RAM miktarı ve 128 GB depolama alanı göreceğiz. İkinci kısımda ise 12 GB RAM miktarını ve 256 GB depolama alanını göreceğiz. İki seçenek için de fiyat bilgisi konusunda detaylar ortaya çıkmış değil.

Oppo Reno Ace 2

Ekran bölümüne baktığımız zaman ise 6.5 inçlik geniş paneli göreceğiz. Full HD+ çözünürlük değerinin sunulacağı ekranda, ekrana gömülü kamera kullanılacak ve AMOLED ekran teknolojisi tercih edilecek. Ekrana gömülü olarak gelecek olan kameranın 16 MP olması beklentiler arasında.

Telefonun ekranını bir kenara bırakıp arka kısma girdiğimiz zaman ise dairesel bir kamera alanını göreceğiz. Toplamda 4 arka kameranın kullanılacağı telefonda 48 MP değerinde ana arka kameraya 8 MP ikinci kamera eşlik edecek.  Bunun yanında 2 MP değerinde bir makro çekim kamerası ve 13 MP değerinde de bir telefoto kamerasını görmemiz mümkün olacak.

40W hızlı şarj desteği, 5G desteği gibi artılarla beraber Oppo Reno Ace 2 modelinin ne zaman tanıtıma çıkacağı konusu ise şu an için net değil. Fakat genel anlamda telefonun hazır olduğunu ve tanıtımın çok gecikmeyeceğini söyleyebiliriz.

Kaçırmayın: Merakla Beklenen Huawei P40 Ailesi Tanıtıldı!

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler