Cuma, Mart 29, 2024

Oppo Reno Ace’ın Basın Görselleri Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oppo’nun 10 Ekim’de tanıtacağı yeni cep telefonu Oppo Reno Ace’in basın görselleri ortaya çıktı. Paylaşılan fotoğraflar sonucu söylentiler asılsız çıktı. Segment olarak Amiral gemisi statüsünde olan Oppo Reno Ace’in bazı rekorlar kırması bekleniyor.

BeFunky collage 1

Basın görselleri bugün paylaşılan cep telefonunun tasarım olarak maalesef diğer serilere göre çok bir farklılığı bulunmuyor. Ekran paneli olarak Amoled kullanan Oppo, ekran tasarımı olarak da damla çentiği kullanmayı tercih etmiş.

Damla çentik bilindiği üzere günümüzde artık çok sık karşılaştığımız bir teknoloji haline geldi. Oppo Reno Ace’in ekran yenileme hızı 90 hz olarak açıklandı. Günümüz için gerçekten çok iyi bir hız olduğunu da belirtelim.

Gücünü Snapdragon 855 Plus’tan alacak cep telefonunun 8 GB Ram ve 256 GB dahili hafıza ile bizleri karşılaması bekleniyor. İddialara göre dünyanın en hızlı kablolu şarjını destekleyecek olan Oppo Reno Ace’in 65 W şarj teknolojisini kullanacağı belirtildi. 

10 Ekim’de tanıtılacak olan Oppo Reno Ace‘in fiyatı şu anlık bilinmiyor. En net bilgileri lansman günü edinmiş olacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler