Salı, Nisan 16, 2024

Oppo Reno Basın Görselleri Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yükselen ve her geçen gün değerini arttıran akıllı telefon markalarından biri olma yolunda ilerleyen Oppo, şu sıralar yepyeni bir seri sunmaya hazırlanıyor. 1 aya yakındır konuşulan Oppo Reno akıllı telefonlarının detayları ortaya çıktıkça beklentilerde artmaya başladı. Bu kez yeni akıllı telefonların basın görselleri sızdırıldı.

Oppo Reno Şahane Bir Tasarımla Geliyor

Tanıtıma çok kısa bir süre kala, söz konusu akıllı telefonların basın görselleri sızdırıldı. Paylaşılan basın görsellerine baktığımız zaman, beklenenden daha iyi bir tasarımın geleceğini görüyoruz. 5 farklı model olarak geleceği açıklanan Oppo Reno’nun tüm modellerinde tasarım aynı kalacak.

Oppo Reno

Ekran kısmında herhangi bir çentik alanı ya da kamera alanı bulunmayacak. Basın görsellerinde çok ince bir kasa ve tamamen ekrandan oluşan ön yüz görüyoruz. Arka kısımda da biri büyük biri küçük olmak üzere çift kamera kurulumu dikkat çekiyor. Tabii ki özel versiyonda arka kameraların sayısının 3’e çıkması beklentisi de var.

Oppo Reno

Bunun dışında değişken renk düzenine yer verilen kasanın çok şık olduğunu söyleyebiliriz. Pembe ve mor renk arasında geçişli bir seçenek sunan kasa ise en çok dikkat çeken model olacak gibi duruyor. Muhtemelen bu modelin özel seri olduğunu görmemiz mümkün olabilir.

Teknik Özellikler için Beklentileri Hatırlayalım

Basın görsellerinin yayınlanmasının ardından, iyiden iyiye merak edilmeye başlayan akıllı telefonların teknik özelliklerini de tekrar hatırlayalım. Daha önce söz ettiğimiz gibi Oppo Reno tek bir versiyonla gelmeyecek.

Oppo Reno

 

Telefonun orta sınıf ile amiral gemisi modelleri arasında değişen serileri olacak. İlk modelde Snapdragon 710 işlemcilerini göreceğiz. Başarılı işlemcilerle beraber 6.4 inçlik bir ekran ve 48 MP + 5 MP olmak üzere çift arka kamera kullanılacak.

Özel versiyonda ise Snapdragon 855 işlemcileri kullanılacak. 7 nm üretim sürecinden geçen işlemcilerin, 5G desteğini de getirmesi bekleniyor. Bu modelde 48 MP + 8 MP + 12 MP değerinde üçlü arka kamera kullanılacak. En önemli fark ise özel versiyonun 10x optik zoom desteğini getirecek olması.

Oppo Reno

Yine ekran kısmında da 6.65 inçlik panellere geçilecek ve boyut biraz daha artmış olacak. Diğer modellerin çok fazla değişiklik sunulması beklenmiyor. Muhtemelen arada kalan versiyonlarda da Snapdragon 710 işlemcileri kullanılacak.   

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler