Cuma, Nisan 19, 2024

Oppo Reno’nun Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güçlü ve şık telefonları ile dikkat çeken Oppo yeni bir modeli ile daha karşımıza çıkıyor. İşte Oppo Reno’nun özellikleri…

Son zamanlarda uygun fiyatlı ve yüksek performanslı telefonlar moda olmuşken Oppo’da bu modayı takip eden firmalardan olmuştu. Cihazları ile yoğun ilgi gören Oppo yeni bir modelini daha ortaya çıkardı.

Geçtiğimiz günlerde haberleri çıkmaya başlayan cihazın bugün itibarı ile sertifikaları yayınlandı. Daha öncesinde Oppo Reno hakkında açıklama yapan yetkililer cihazın 10 Nisan tarihinde tanıtılacağını belirtmişti. Cihaza dair IMDA’den alınan sertifika da cihazın tüm özelliklerini ortaya döktü.

oppo e1552421972749

Edindiğimiz bilgilere göre Oppo’nun yeni modeli Reno performansını Snapdragon 710 yonga setinden alacak. Bu gücü 8GB Ram bellek ile desteklemesi beklenen Oppo Reno, elektriksel anlamda gücünü ise tam 4.065 mAh büyüklüğündeki bataryasından alacak.

Arka kısmında iki adet kamerası bulunduğu söyleniyor. Bu kameraların birisi 48 Megapiksel iken, diğeri 5 megapiksel çözünürlük sunuyor. Ön kısımdaki kamera hakkında bir bilgi bulunmuyor. Ancak kameranın bulunacağı ekran tam 6.4 inç büyüklüğünde. Aynı zamanda Full HD+ çözünürlükte.

256GB’a kadar depolama seçenekleri sunması beklenen Oppo Reno Android 9.0 Pie işletim sistemi ile çalışacak. Aynı zamanda Wi-Fi 802.11ac ve Bluetooth 5.0 bağlantı özelliklerinde cihazda olması bekleniyor. Bakalım cihazın fiyatı nasıl olacak…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler