Salı, Nisan 16, 2024

Oppo Reno’un 10x Yakınlaştırma Yapabilen Kamerası İle Çekilmiş Fotoğraflar Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Oppo, 10 Nisan tarihinde düzenleyeceği lansman ile beraber tanıtacağı Oppo Reno modelinin 10x zoom yapabilme özelliğine sahip kamerası ile çekilen fotoğraflar bugün ortaya çıktı.

25 Şubat tarihinde İspanya’nın Barcelona şehrinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi 2019 kapsamında fuara katılan firma 10x yakınlaştırma teknolojisini ilk kez göstermişti. Bugün ise bir twitter kullanıcısı olan Venkatesh Babu.G paylaştığı gönderi ile Oppo’nun yeni akıllı telefonunda bu yeni zoom teknolojisinin nasıl bir performans göstereceğini bizlere gösterdi.

Oppo Reno Teknik Özelikleri

Oppo’nun yeni akıllı telefonu, 2340 x 1080 piksel çözünürlük sunan 6.4 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekran ile beraber gelecek. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga setinden alacak olan cihaza 8GB – 10GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 48MP çözünürlüğünde ana kameraya, 20MP çözünürlüğe sahip ikincil kameraya ve 10x zoom yapabilme teknolojisine sahip 3D ToF sensörüyle beraber üçlü kamera kurulumuna sahip olacak Oppo Reno’nun, ön tarafında ise 16MP çözünürlüğünde selfie kamerası bulunacak.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan cihaza 4.000mAh kapasiteli bir batarya eşlik edecek. Ülkemizde de faaliyet gösteren firmanın yeni akıllı telefonunun nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağı ise henüz belli değil.

oppo2

oppo1

oppo3

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler