Perşembe, Nisan 25, 2024

Oppo Yeni Akıllı Telefonu F11 Pro Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi olan Oppo, Hindistan’da düzenlemiş olduğu lansman ile beraber yeni akıllı telefonu F11 Pro’yu tanıttı. Birkaç gün önce Geekbench skoru ortaya çıkan cihaz, gücünü MediaTek Helio P70 yonga setinden alıyor.

Oppo F11 Pro Teknik Özellikleri

Oppo’nun yeni akıllı telefonu, 2340×1080 piksel çözünürlüğe ve 6.5 inç büyüklüğünde %90.9 ekran kasa oranı sunan bir ekranı üzerinde barındırıyor.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi gücünü MediaTek Helio P70 yonga setinden alan cihaza, 4GB RAM – 64GB dahili depolama alanı ve 6GB RAM – 128GB dahili depolama alanı olmak üzere iki farklı seçenek eşlik ediyor. Bu depolama alanları maalesef arttırılamayacak.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 48MP + 5MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumuna sahip F11 Pro, ön tarafında ise açılıp kapanabilir bir mekanizmaya sahip 16MP çözünürlüğünde bir adet kamerayı üzerinde barındırıyor. Kameranın üst tarafa konumlandırılması sayesinde ekran kasa oranının oldukça arttığı görülüyor.

Başlıksız 5

Kutudan Android 9.0 Pie üzerinde çalışan ColorOS 6 işletim sistemi ile beraber çıkan akıllı telefon 4.000mAh kapasiteli bir bataryayı üzerinde barındırıyor.

Thunder Black ve Aurora Green olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile beraber piyasaya sürülen Oppo’nun orta segmentteki yeni akıllı telefon F11 Pro’nun nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağı ise şu anlık şirket tarafından açıklanmamış durumda.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler