Perşembe, Nisan 25, 2024

OPPO’nun Orta Seviye Telefonunda Ekrana Gömülü Parmak İzi Okuyucu Bulunacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OPPO’nun yeni orta seviye telefonu olacak olan K1 isimli modelde ekrana gömülü parmak izi okuyucusu bulunacak.

Fiziksel parmak izi okuyucu, ilk olarak ilk olarak amiral gemisi telefonlarda kullanıldı. Daha sonra orta seviye ve giriş seviye telefonlarda fiziksel parmak izi okuyucu kullanıldı.Geçen senenin başlarında ilk ekran üzerinde parmak izi okuyuculu telefon tanıtıldı. Daha sonra geçen sene ve bu sene çıkan amiral gemisi telefonlarda bu özellik koyuldu. Ekran üzerinde parmak izi okuma özelliği orta seviye telefon olacak olan OPPO K1’de bulunacak 

OPPO K1, OPPO’nun Twitter ve diğer sosyal medya hesaplarından duyuruldu. OPPO K1 model isimli telefon, gelir seviyesi diğer ülkelere göre daha düşük olan Hindistan’da satışa sunulacak. OPPO K1, OPPO’nun Twitter ve diğer sosyal medya hesaplarından duyuruldu.OPPO’nun böyle bir hamle yapmasının sebebi, Hindistan’da orta seviye telefonlar daha fazla satıyor.

OPPOnun Orta Seviye Telefonunda Ekrana Gömülü Parmak İzi Okuyucu Bulunacak 2 PCH

OPPO K1 Telefonun Özellikleri ve Fiyatı

Sadece Hindistan’da satılacak olan bu telefonda 8 çekirdekli yonga seti bulunacak. Şimdilik hakkında az bilgi olan telefonun özellikleri 6 Şubat’da açıklanacak.  Bu telefonun fiyatı 20.000 Hindistan rupisi olacak. Bu parayı Türk lirasına çevirdiğimizde ise ₺1460 yapıyor.

Tasarımı ve özellikleriyle oldukça dikkat çeken OPPO K1 model isimli telefon 6 Şubat’da Hindistan’ın en büyük elektronik ticaret sitesi olan Flipkart üzerinde satışa sunulacak.

Szice OPPO K1’in fiyatı özelliklerine göre uygun mu? Yorumlarda fikirlerinizi belirtin. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler