Salı, Nisan 23, 2024

Ori and the Will of the Wisps’dan Yeni Güncelleme Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni nesil konsollara bir haftadan kısa bir süre kaldı ve güncellemeler yoğun ve hızlı bir şekilde gelmeye devam ediyor.

Yeni konsollar, geliştiricilerin bunlardan en iyi şekilde yararlanmasını sağlayan güçlü donanıma sahip.

capsule 616x353 11 1200x687 1

maxresdefault 7

Ori and the Will of the Wisps, Xbox Series S/X için önemli bir yükseltme alan oyunlardan bir tanesi. Moon Studios, başlık için büyük yükseltmelerin bir listesini açıkladı.

Çoğu oyun, sıradan bir görüş haline gelen 4K ve 60 / 120FPS modellerine sahiptir. Ancak Moon Studios, oyunun Xbox Series X sürümüne 6K süper örnekleme modu ekleyerek bu modelin yerini aldı. Bununla birlikte, çıktı, standart 4K’dan çok daha iyi olacak şekilde 60FPS’de 4K’ya düşecektir.

Her iki Xbox Series S/X, çıkışta bazı farklılıklarla aşağı yukarı aynı özelliklere sahip. Yükseltmenin Xbox Series S sürümü de iki seçeneğe sahip olacak. Oyun, 60FPS’de 4K’ya değiştirme seçeneğiyle 1080p 120FPS’de çalışacak.

Ayrıca, her iki sürümde daha hızlı bir yeniden yükleme süresi, anında giriş yanıtı ve dinamik bir aralıkla geliştirilmiş ses çıkışı olacaktır.

PC sürümüne geçersek; Geliştiriciler ayrıca oyuna bilgisayarlarından erişen oyuncular için bir dizi güncelleme yayınlayacak. PC sürümü, düşük ve yüksek kaliteli ses seçenekleri dahil olmak üzere çeşitli grafik iyileştirmeleri alacaktır. Ayrıca bu güncelleme, hem Xbox hem de PC için kullanıcıların kayıtlı verileri tüm platformlarda yedeklemelerine olanak tanıyan birçok güncelleme içerecek.

Bu güncellemenin duyurulmasıyla birlikte Moon Studios, oyuncuların ilk günden itibaren oyunun gelişmiş sürümünün keyfini çıkarmalarını mümkün kıldı. Anlayacağınız oyunun güncellemesi hali hazırda mevcut ve gidip güncelleyebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler