Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Outer Wilds, Nintendo Switch’e Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Outer Wilds, Nintendo Switch‘e geliyor. Outer Wilds, ilk çıktığı zamanlarda çokça övgü alan bir oyun olmuştu. Ayrıca oyuncular, oyunu No Man’s Sky ve The Outer Wilds’a da benzetmişti. Oyunun, teması ve mekaniklerinden dolayı bu oyunlar benzediğini söyleyebiliriz. Oyun, 4 sene önce çıktı ve çıktığında Nintendo Switch‘e gelmemişti.

outer wilds 2

Yapımcı ekip ise 2021 yılında oyunu Nintendo Switch‘e getireceklerini de duyurmuştu. İlk duyurdukları zaman oyunu 2021 yılının yaz aylarında konsola getirmeyi planlıyorlardı. Sonrasında ise yapımcı ekip, oyunu süresiz olarak ertelemişti ancak şimdi oyunun Nintendo Switch versiyonu için çıkış tarihini verdiler.

Outer Wilds, Nintendo Switch İçin Ne Zaman Çıkış Yapacak ?

Outer Wilds ilk kez çıkış yaptığında Nintendo Switch için çıkış yapmamıştı. Ancak oyunun çıkışından 2 sene sonra geliştirici ekip oyunu Nintendo Switch‘e de getireceklerini açıklamışlardı. Bu açıklamadan birkaç ay geçtikten sonra ise oyunun süresiz olarak ertelendiğini açıklamışlardı. Şimdi ise oyunun çıkış tarihini Nintendo Indie World sunumunda duyurdular. Şirket, Nintendo Indie World sunumunda oyunun Nintendo Switch versiyonundan bir fragman gösterdi ve oyunun çıkış tarihini de açıkladı.

outer wilds 3

Outer Wilds, 7 Aralık’ta Nintendo Switch için çıkış yapacak. Ayrıca oyunun ön siparişleri şu anda Nintendo E-Shop üzerinden açılmış durumda. Şirket, oyunu Outer Wilds: Archaelogist Edition olarak duyurdu. Bu versiyonla birlikte Echoes Of The Edge genişleme paketi de oyunun içinde yer alacak. Oyun, 7 Aralık’ta sadece dijital üzerinden erişilebilecek. Oyunun fiziksel hali ise 2024’te piyasaya çıkacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler