Çarşamba, Nisan 24, 2024

Outlast 1 Günlüğüne Ücretsiz Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Korku oyunseverlerinin korkulu rüyası Outlast, bir süreliğine ücretsiz oldu. Bu fırsat kaçmaz, yumulun!

Korku oyunlarının reyizi olan Outlast, kısa süreliğine ücretsiz oldu. Girişte oyuncuların korkulu rüyası olarak tabir etmemizin sebebi ise gerçek anlamda rüyalarımıza giriyor olması. Gerçek bir korku oyunu olan Outlast, Humble Bundle üzerinden ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Epey bir süredir beleş oyun vererek adından epey bashettiren Humble Bundle bu seferde Outlast’ı ücretsiz olarak veriyor. Geçtiğimiz haftalarda The Walking Dead oyununu ücretsiz olarak dağıtan site bu seferde Outlast’ı oyunculara hediye ediyor. Hemde yanında Whistleblower DLC‘side ücretsiz olarak veriliyor.

Steam’de hâla 31 TL fiyat etiketine sahip olan oyuna sahip olmanız için sadece 1 gününüz var. Oyun yarın akşam saat 19.00’a kadar ücretsiz. “Yav kardeş tamamda biz bunu nasıl alacaz ? ” diyenler için nasıl alacağınızı söyleyelim.

outlast 01

Bu İşlem Nasıl Oluyor ?

Öncelikle yazının aşağısındaki linke tıklayarak ya da Google’a Humble Bundle yazarak siteye giriş yapıyoruz. Sağ üstteki “ Log in / Sign up ” kısmından siteye üye oluyoruz ya da daha önceden üyeliğiniz varsa giriş yapıyoruz. Ardından üst kısımdaki kategorilerden ” Store ” sekmesine tıklayarak sayfaya geliyoruz.

Aşağıda Outlast için bir bölüm var. Orada $0,00 yazan kısma gelip tıklıyoruz. Daha sonra yine sağ üstten sepete gidip “ Get it for free! ” butonuna tıklıyoruz. Bu işlemlerin ardından siteye kaydolduğunuz e-posta adresinize gelen mail’e tıklıyorsunuz.

Mail içindeki linke tıklayıp açılan sayfada en alta geldiğinizde Steam iconu bulunan butona tıklayıp oyun koduna sahip oluyorsunuz. Kodu kullanmak için ise Steam’in uygulamasına girip alttan ” Oyun Ekle ” butonuna tıklayarak ” Steam’de Ürün Etkinleştir ” butonuna tıklıyoruz. İleri dedikten sonra Kabul Ediyorum’a tıklayıp açılan sekmeye kodu girmeniz yeterli olacaktır.

Outlast 2‘nin çıkmasıyla birlikte pabucu dama atılan oyun bu ücretsiz dağıtım ile tekrar oynanacak. Sizde hiç vakit kaybetmeden Steam Kütüphanenize ekleyin!

Oyunu indirmek istiyorsanız Buraya Tıklayın ve açılan sayfadan yönergeleri uygulayın.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler