Cumartesi, Nisan 27, 2024

Outriders Çıkış Yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

SQUARE ENIX, Gears of War: Judgment ve BULLETSTORM geliştiricileri People Can Fly’ın ve JUST CAUSE ve SLEEPING DOGS’un

Arkasındaki isimler Square Enix External Studios’un yüksek yoğunluklu RPG-Shooter’ı Outriders’ın çıktığını duyurmaktan heyecan duyuyor.

wallpapersden.com outriders 2020 game 1280x720

Oyun, Bulletstorm ve orijinal Painkiller’ın arkasındaki geliştiriciler olan People Can Fly tarafından geliştirilmiştir. Bir şeyleri nasıl patlatacaklarını biliyorlar. Ayrıca, Epic Games’in birkaç yıldır geliştirme ortağıydılar ve Gears Of War: Judgment üzerinde çalışıyorlardı.

Ne yazık ki lansman şu ana kadar sorunsuz gitmiyor gibi görünüyor. Steam’deki ilk kullanıcı incelemeleri ‘karışık’ ve bu incelemeler ve oyunun Reddit sayfası hem takılma sorunlarından hem de oyunun demo sürümünde bulunmayan diğer hatalardan bahsediyor.

Outriders, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Konsol için Xbox Game Pass, Steam, Epic Games Store, GeForce NOW’da ve Google Stadia’da mevcut durumda.

Oyunun resmi Twitter hesabı (aşağıda görüldüğü gibi), oyuncuların PC’de takılmalara karşılaştıklarına ilişkin raporları izlediklerini söyleyen ve olası geçici çözümlerin bulunduğu bir forum gönderisine bir bağlantı sunan tweet attı.

Oyunun Steam sayfasına ulaşmak ve detaylı bilgi öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler