Perşembe, Nisan 25, 2024

Overwatch Kısa Bir Süreliğine Ücretsiz Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Overwatch, çıktığı 2016 yılından beri beğenilerek oynanmaya devam ediyor. Son zamanlarda PUBG ve Fortnite’ın gerisinde kalan yapımı tekrar canlandırmak için yapımcılardan gelen bir hareket sonucunda ise, oyunu 20-26 Kasım tarihleri arasında ücretsiz deneyimleyebileceğiz.

Çok Sevinmemekte Fayda Var

Playstation 4, Xbox One ve Microsoft Windows platformları için 2016 yılında piyasaya sunulan Overwatch, yapısı itibarı ile alışılmış Blizzard oyunlarından fazlasıyla farklı bir oyun olarak karşımıza çıktı.

Oldukça hızlı oynanış yapısı ve rekabetçi mekanikleri sayesinde bu yapım, isminin altındaki Blizzard imzasından da güç alarak hızlı bir şekilde popülerleşmeye başladı.

Overwatch Kısa Bir Süreliğine Ücretsiz Olacak İÇERİK

Son zamanlarda çevrimiçi rekabetçi modlara sahip oyun sayısının artmasıyla gerilemeye başlayan oyun için yapımcılar, bir kampanya başlatma kararı aldılar.

Duyuruluna göre Overwatch, 20-26 Kasım tarihleri arasında Xbox One, Playstation  4 ve PC üzerinden ücretsiz olarak sunulacak.

Fakat bu durum, Origin ve Steam üzerinden yapılmasına alıştığımız bedava oyun kampanyaları gibi değil, sevgili okurlar.

Şirket, bu tarihler arasında oyunu ücretsiz olarak sunacak fakat 26 Kasım tarihinden sonra bu kampanya sonlandırılacak ve bu tarihten sonra oyunu oynamaya devam edemeyeceğiz.

Deneme süreci olarak tanımlayabileceğimiz bu süre zarfında oyuncular; Quick Play, Player vs. AI ve Arcade modlarını deneyimleyebilecek.

Sözü geçen tarihler arasında oyuncular tarafından kaydedilen ilerlemeler, Overwatch yapımını satın aldıkları takdirde aynı şekilde kalacak.

19 farklı haritanın kullanılabilir olacağı bu süreç, oyuncuların yapımı tanıması açısından yeterli görünüyor.

Yapımın yeni kahramanı olan Ashe karakterinin de kullanılabilir olacağı deneme sürecine katılan oyuncular, oyunun hemen hemen tüm nimetlerinden yararlanabilecek diyebiliriz.

Son olarak, bir hususa değinmemizde fayda var. Overwath yapımını konsollar üzerinden deneyimlemek isteyen kullanıcıların Xbox Live Gold veya PSN Plus aboneliklerinin bulunması gerekiyor.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler