Perşembe, Nisan 25, 2024

Pamukkale Turizm İflastan Döndü! Seferlere Devam!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde Pamukkale Turizm’in iflas kararı gündeme oturmuş ve çoğu kişi tarafından konuşulmuştu. Ancak Pamukkale Turizm yıkılmadan ayakta kalmayı başardı.

Geçenlerde yaptığımız bir haber ile Pamukkale Turizm‘in iflas ettiğini sizlere iletmiştik. Konu hakkında bu geçen süre içerisinde gelişmeler devam etti. Pamukkale, çıkan bu haberlere karşı gelişmeler ile yanıt verdi. Sosyal medyadan açıklamalar yapan turizm şirketinden iyi haberler geldi.

Birileri Demiş Öldü, Şimdi Desinler Kral Geri Döndü!

Aldığımız bilgilere göre o günlerde çıkan iflas kararı müdürlüğe iletildi. Müdürlükten ise faaliyete devam kararı çıkarıldı. 600 kadar otobüsü ve 3500 kadar çalışanı bulunan Pamukkale, faaliyete devam kararı ile müşterilerini sevindirdi.

pamukkale1 1

Pamukkale Turizm ise Instagram üzerinden şu açıklamayı yaptı:

“…Bir süredir yaşadığımız olumsuzlukları aşabilmek amacı ile gerçekleştirdiğimiz başvurular ve hukuki süreçler devam etmektedir. Seferlerimizde hiçbir değişiklik olmayıp, bu döneme özel faaliyet iznimiz alınmıştır. Tüm çalışmalarımız normal seyrinde devam etmektedir. Bu gün kadar olduğu gibi bu süreçte de standartlarımızdan taviz vermeyeceğiz…”

Yeni karar ile 57 yıllık turizm şirketi iflastan geri döndü. Bu süreden sonra yapacağı faliyetler ise  İflas Müdürlüğü denetiminde olacak. Umarız Pamukkale Turizm açısından herşey güzel gider ve bu süreç olumlu sonuçlanır.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler