Cuma, Nisan 19, 2024

PES 2017 Artık Resmen Android ve iOS Platformlarında

Paylaş

silkroad gaminggentr

Konami tarafından geliştirilen PES 2017 bu seneye damgasını vurmaya devam ediyor. Şimdi de geliştirici PES 2017 Android ve iOS sürümlerini yayınlandı.

PES 2017 Android ve iOS Yayınlandı

Futbol oyunları konusunda yıllardır FIFA ile kapışmaya devam eden Pro Evolution Soccer, bu sene iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Rakibinden önce davranıp Android ve iOS platformları için PES 2017 versiyonunu kullanıcılara sundu.

Soccer Mobile olarak lanse edilen yeni PES 2017, şuanda indirilebilir durumda. Eğer siz de bizim gibi PES 2017‘nin mobil versiyonunu merakla bekliyorsanız aşağıdaki indirme bağlantılarına tıklayarak cihazlara yüklemeye başlayabilirsiniz.

Ufak bir not verelim: PES 2017 Android cihazlar için ‘bu oyun henüz yayında değil, kararsız çalışabilir’ uyarısı veriyor. Fakat indirmek istediğinizde cihazınıza yükleyebiliyorsunuz. Muhtemelen Android kullanıcılarına özel bir güncelleme yapacaklar. iOS kullanıcıları için şuanlık bir sorun yok görünüyor.

pes 2017 android

PES 2017 Android ve iOS İndir

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler