Cuma, Nisan 19, 2024

Pixelbook Go’dan Kötü Haber: Pixelbook Pen Desteklenmiyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kalem yalnızca Pixelbook ve Pixel Slate ile çalışıyor; Dün akşam itibari ile Google uygun fiyatlı dizüstü bilgisayarı Pixelbook GO modelini duyurdu, iki yıl içindeki ilk yeni dizüstü bilgisayarı oldu. Cihaz 649 Dolar fiyat etiketi ile başlıyor ve 999 dolarlık Pixelbook modelinden oldukça ucuz.

Cihaz ucuz ama bu küçük fiyat bazı ödünleşimler ile birlikte geliyor. Go, dokunmatik bir ekrana sahip olsa dahi, Pixelbook’ta yaptığınız gibi bu ekranı tablet moduna çeviremiyorsunuz. Başka bir ödünleşim ise Pixelbook Go, 99 dolarlık Pixelbook Pen’i desteklemiyor,

2019 10 11 image 21

Pixelbook Go’dan ucuz cihazlar bile destekliyor!

İhmal biraz hayal kırıklığı yaratıyor, çünkü Go’nun Google’ın kendi kalemini desteklediğini görmek güzel olurdu – şu anda, Pen yalnızca Pixelbook ve Google’ın Pixel Slate tabletiyle çalışıyor. Microsoft’un Surface Pen’i destekleyen yakın zamanda duyurulmuş Surface Laptop 3’ü gibi, kesinlikle stylus destekli geleneksel dizüstü bilgisayarlar var. Hatta daha ucuz olan Chromebook’lar bile, Örnek vermek gerekirse 499 dolarlık Samsung Chromebook Plus V2 gibi cihazlarda kalem desteği bulunuyor.

Kolay bir biçimde çizim yapabilmek için sadece Google yapımı bir cihaz arayışında iseniz Go seçmek muhtemelen iyi olmayacaktır. Bunun yerine eski Pixelbook veya Pixel Slate arasında seçim yapmak sizin için daha kolay olacaktır.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler